Moda

DANIJELA DIMITROVSKA IPAK NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE: Slomila se na kraju večeri, a lepša nego ikada! (VIDEO)

"Oduvala bi u Veneciji sve filmske dive, potpisujem!"

05.09.2024 09:40

DANIJELA DIMITROVSKA IPAK NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE: Slomila se na kraju večeri, a lepša nego ikada! (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Bivša manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska (37) privlači pažnju javnosti svojom besprekornom lepotom, a poslednje fotografije dodatno su potvrdile da se radi o zaista retkoj lepotici. Iako se bliži petoj deceniji života, Danijela ostavlja utisak da nikada bolje nije izgledala. 

Voditeljka "Jutra na Blicu" zasenila je sve prisutne raskošnom haljinom na svečano otvorenju Plave dvorane Sava Centra. Ona je za ovu priliku odabrala kreaciju modnog brenda Ines Atelier. Za šminku je bila zadužena Jovana Trbojević, a za frizuru Aleksandar Gligorievski. Izgled je upotpunila Swarovski nakitom, a izgleda da je ta kombinacija bila i dobitna.

Danijela je ponela dugu satensku crnu haljinu koja je u gornjem delu bila u vidu korseta, potom se spuštala do ispod kolena i strogo pratila liniju tela. Odatle je usledio široki materijal u vidu šlepa, pa deluje da je haljina imala "sirena kroj". 

 

 

Leđa su bila kompletno otvorena, a ona je usnimljena kako graciozno hoda poput gazele. Crni cirkoni na porubu materijala koji je jedva prikrivao njen dekolte su svetlucali, dok je akcenat bio i na ogrlici od Swarovski kristala. 

- Detalji sa crvenog tepiha - kratko je napisala ona, a komentari su se ređali.

Danijela se zbog salve lepih reči na kontu njenog besprekornog izgleda na kraju čak i rasplakala.

- Kad neko ima sve, lepotu, harizmu, stil, šta reći jedinstvena, neponovljiva, nezamenljiva Danijela.

- Zanosna i ženstvena, a tako damski.

- Kraljica i tačka.

- Bond devojka!

- Pokidala si!

- Oduvala bi u Veneciji sve filmske dive, potpisujem!

 

 

Podsećamo, voditeljka je bila u braku sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, sa kojim ima sina. Oni su u odličnim odnosima danas, a razveli su se pre dve godine. Prošle godine saznalo se da Danijela uživa u ljubavi sa šest godina mlađim fudbalerom Jevremom Kosnićem, što je potvrdila i ona sama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)