Moda

STARLETA NA KORAK OD NERVNOG SLOMA: Pravo je čudo da i dalje mogu da se pogledam u ogledalo i mislim da sam lepa!

I dalje se svi sećaju vela na njenoj galvi sa nedelje mode u Parizu, pod kojim je izgledala kao da se guši!

04.09.2024 21:30

STARLETA NA KORAK OD NERVNOG SLOMA: Pravo je čudo da i dalje mogu da se pogledam u ogledalo i mislim da sam lepa!
COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kajli Džener je osnivačica Kylie Cosmetics i najmlađa članica poznate Kardašijan-Džener porodice, a idalje se prepričava njen stajling sa nedelji mode u Parizu. Ona je na reviji Schiaparelli Haute Couture za jesen/zimu 2024-2025, održanoj krajem juna, nosila svetlucavu bebi-ružičastu haljinu koja je izazvala oduševljenje među prisutnima.

Svi pogledi bili su sumereni u Dženerovu, koja je bukvalno sijala u haljini koju je dizajnirao kreativni direktor brenda Schiaparelli, Daniel Roseberi. Blistavi kristali krasili su korset, iako je delovalo kao da Kajli jedva diše u njemu, a njene grudi bile su toliko izbačene da je pretila opasnost da će svakog trena ispasti. Haljina je pomalo ličila na onu koja je čuvena svetska ikona Merilin Moro nosila kada je pevala pesmu za srećan rođendan predsedniku Kenediju, a potom ju je ponela i Kajlina sestra Kim Kardašijan. 

Kajli je s druge strane cela bila u pastelnoružičastoj nijansi, dok je preko haljina imala masivan svileni bolero identične nijanse. Ono što je zbunilo mnoge bio je pastelnoroze veo, koji je pak bio obmotan oko njene glave, pa je sam pogled na fotografiju stvarao utisak da se pod njime jedva diše.

 

 

Dženerova nije propustila priliku da svoje pratioce na Instagramu obavesti o događaju, podelivši niz fotografija, a usledila je salva pohvala i čak 6 miliona sviđanja, dok su komentari bili podeljeni.

- Divno!

- Možemo li imati neko normalnije izdanje danas? Ovi mi izgleda krajnje bolesno!

- Izvinjavam se, ali taj veo preko glave - to prosto nije moda, to je čista glupost.

- Kajli zašto ovo nosiš, ti si bolja od toga!

Ipak, iza ovih zapaženih modnih trenutaka stoji i lična borba. U poslednjoj epizodi popularnog rijaliti šoua "The Kardashians" Kajli je otvoreno govorila o kritikama na račun svog izgleda i mentalnim izazovima s kojima se suočila, uključujući postporođajnu depresiju.

 

 

- Posle rođenja mog sina imala sam veliki "bejbi bluz". Bila sam emotivna oko stvari oko kojih inače ne bih. Histerično sam plakala ceo dan i zvala mamu sto puta na dan. Nisam znala ni kako da ga nazovem. Hormoni udare i ne možete da donosite odluke - istakla je Kajli, naglasivši koliko je teško nositi se s pritiscima nakon porođaja.

Pored mentalnih izazova, ona se suočava i sa kontinuiranim kritikama na društvenim mrežama.

- Slušam ružne stvari o sebi sve vreme. Nakon deset godina slušanja takvih komentara, to postaje iscrpljujuće. Pravo je čuda da i dalje imam samopouzdanja i mogu da se pogledam u ogledalo i mislim da sam lepa - odgovorila je ona u razgovoru sa sestrama.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)