Moda

KAJLI DŽENER NAGOVESTILA DA SE UDAJE? Tajni signal nije prošao neprimetno (FOTO)

Šta god da urade članice porodice Kardašijan - Džener neće proći nezapaženo.

27.06.2024 09:35

KAJLI DŽENER NAGOVESTILA DA SE UDAJE? Tajni signal nije prošao neprimetno (FOTO)
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poslednji put kada je Kajli Džener prisustvovala šou visoke mode ponela je modni brend Schiaparelli i haljinu kao i veo koji je izazvao veliku pažnju. Rijaliti TV zvezda izazvala je veliku pometnju zahvaljujući svom fantastičnom izgledu. Prvo je privukla ogromnu pažnju kada se pojavila sa glavom lava na haljini, a onda je njen stajling kopirao svet. Mnogi su se pitali šta rijaliti zvezda time poručuje, da je hrabra i neustrašiva ili neosetljiva na okrutnost prema životinjama?

Mnogima je fascinantno na koje sve načine porodica Kardašijan - Džener privlači pažnju. Svaka sestra razvila je svoj biznis i način na koji se predstavlja publici. Ovoga puta, Kajli Džener primećena je na Nedelji mode. Umesto te lavlje grive – koja je zapravo napravljena od pene i smole, 26-godišnja milijarderka je nosila kristalno roze haljinu koja je u gornjem delu sačinjena od korseta, a donji deo samo prati liniju tela. Pariz je mesto gde glamur stare škole pobeđuje svaki put. Njen poslednji izlazak na Valentinov spektakl u januaru uključivao je crnu bou od perja, naočare za sunce u stilu Riski Business i njenu ćerku Stormi koja ju je pratila. Zanimljivo je što Kajli Džener na sebi ovaj put ima nešto nalik velu, pa se mnogi pitaju da li je spremna za udaju.

TheRealSPW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kajli Džener novim stajlingom privukla pažnju

 

Naime, 2021. godine pojavila se informacija da se Kajli udala za dugogodišnjeg partnera Travisa Skota. Sa njim ima dvoje dece, a iako je sve izgledalo bajno, nastupio je raskid. Zapravo, oni su počeli da se viđaju 2017. godine, a sreli su se na Koačeli. Dve godine kasnije par je raskinuo. Te godine kada su se smuvali, hemija je među njima planula, a ona je pristala da ide na turneju sa njim. Iste godine je ostala trudna sa ćerkom Stormi, a onda je i verio. Potom je navodno nastupio raskid, a onda i pomirenje. Potom su ponovo raskinuli prošle godine u januaru i za sada to je definitivno.


BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)