Moda

ČUVENA DŽEPNA VENERA PONOVO OBARA S NOGU: Nestala je iz javnosti, a sad grmi kako izgleda i zrgće milione!

Zapalila celu Atinu, a njeno vino morate probati!

09.06.2024 20:20

ČUVENA DŽEPNA VENERA PONOVO OBARA S NOGU: Nestala je iz javnosti, a sad grmi kako izgleda i zrgće milione!
PETER KNEFFEL / AFP / Profimedia

Pop princeza Kajli Minog (56) oduševila je svoje obožavaoce nizom novih, zadivljujući fotografije sa plaže, koje je podelila tokom vikenda na svom Instagram nalogu. Pevačica je odlučila da poseti bajkovite plaže Grčke, a tom prilikom je obišla i Atinu. 

Kajli i u drugoj polovini šeste decenije izgleda podjednako zanosno kao nekada kada je bila na vrhuncu slave. Deluje kao da je bila na nekoj eksluzivnoj večeri, budući da je na sebi imala toaletu dostojnu crvenog tepiha. Haljina je bila crna i šljokičasta, na tanke bretele, dok je imala i veoma dubok šlic koji je otkrivao njene zgodne noge. Sa obe strane struka imala je srebrne detalje u vidu lišća, a crne sandale sa cirkonima koje je skinula dok je bosa sedela na lejzi begu na plaži su zaokružile ceo stajling. 

 

 

Obožavaoci i prijatelji pohrlili su u odeljak sa komentarima kako bi podelili svoje oduševljenje.

- Izgledaš tako božanstveno kao i uvek!

- Volim sve ovo!

- Živi svoj najbolji život!

- Kajli u Grčkoj, raj!

- Afrodita je ipak i dalje živa!

Kajlino putovanje u Atinu dolazi nakon proslave njenog 56. rođendana koji je bio 28. maja i četvrte godišnjice njenog brenda Kilie Minogue Vines. Za ovu dvostruku proslavu, australijska pevačica organizovala je glamuroznu zabavu u Londonu, a izgleda da je slavlje nastavljeno i u Atini.

- Toliko sam zahvalna na svim prekrasnim porukama koje su pristigle i koje me čine vrlo srećnom. Hvala vam puno, cenim sve! Šaljem svu svoju ljubav i srećan mi rođendan - zahvalila se ona fanovima kojih na Instagramu broji tri miliona.

Za ovu svečanu prigodu, Kajli je nosila živopisnu pink haljinu marke Erdem, prošaranu velikim detaljima ruža. Kreacija je pratila liniju tela, dok je u struku imala ogromnu mašnu, pa je Džepna Venera i sama delovala kao poklon dok je nazdravljala svojim vinom.

Pevačica je pokrenula svoj istoimeni brend vina 2020. godine uz pomoć londonskog distributera Benchmark Drinks. Od lansiranja, brend je osvojio brojna prestižna priznanja. Kilie Minogue Rose, elegantna mešavina napravljena od grožđa Carignan i Cabernet Sauvignon sa južne francuske obale, posebno je popularna.

Kajli je 2022. godine proslavila lansiranje novog bezalkoholnog penušavog rozea. Prema podacima kompanije NIKK, ovo vino Minogovoj je donelo više od 35 miliona evra u prodaji vina, a zabeležen je i porast prodaje od 20 odsto u poslednjoj godini, a o tome piše i Yahoo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)