Moda

EMINA JAHOVIĆ JE AMAZONKA MODERNOG DOBA: Grmi u haljini leopard printa - izbacila grudi, gola leđa i dubok šlic! (FOTO)

Zapalila inače užarenu atmosferu!

04.09.2024 20:10

EMINA JAHOVIĆ JE AMAZONKA MODERNOG DOBA: Grmi u haljini leopard printa - izbacila grudi, gola leđa i dubok šlic! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović (42) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 623.000. Nedavno je objavila serijal fotografija u haljini i dalje popularnog leopard printa, a malo je reći da je izazvala salvu pohvala za egzotičan izgled.

Uslikana je dok se spuštala stepeništem, a na sebi je imala veoma upečatljivu haljinu. Napred je bio prilično smeo i dubok dekolte, kreacija je pratila liniju tela, dok su cela leđa bila otvorena. Pozadi je takođe bio i dubok šlic.

Jahovićeva je imala i duge rukavice identičnog leopard printa, preko kojih je ponela masivne zlatne narukvice, dok je i ogrlica u vidu lanaca bila prilično upečatljiva. Od obuće se opredelila za crno-zlatne salonke visokih potpetica. Kosu je zalizala, a od šminke je bio upečatljiv jarkocrveni karmin.

 

 

Malo je reći da su fotografije u rekrodnom roku naišle na oduševljenje kako njenih fanova, tako i svih onih koju su objavu primetili.

- Kod te prelepe žene zrači njena lepota i dobrota iz duše.

- Zgodna, a uz to i blista!

- Najlepša žena ikad!

- Oduvek sam bio zaljubljen u nju!

- Što starija to bolja!

Instagram-yaemina

Emina Jahović

Podsećamo, Emina je bila jedna od privilegovanih zvanica na venčanju norveške princeze Marte Luiz i šamana Dureka Vereta. Marta je još jedna od dama plave krvi koja je zbog ljubavi napustila norvešku krunu. Emina je privukla pažnju svojim modnim odabirom. Na venčanje je stigla u elegantnoj zelenoj haljini sa skupocenom ogrlicom ukrašenom smaragdima, da bi se potom presvukla u ultrakratku crvenu haljinu i ponovo pobrala sve simpatije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)