Lice

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA TANJE SAVIĆ SA POČETKA KARIJERE: Svi su želeli baš tu frizuru, SAMA priznala koliko se promenila!

Sve crno na belo!

02.09.2024 19:00

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA TANJE SAVIĆ SA POČETKA KARIJERE: Svi su želeli baš tu frizuru, SAMA priznala koliko se promenila!
ATA images

Pevačica Tanja Savić (39) je 20 godina na medijskoj sceni. Pri kraju je četvrte decenije, ima dvoje dece, dok joj na izgledu zavide i mnoge mlađe koleginice. Na njenim nastupima uvek vlada dobra atmosfera budući da Savićeva pleni pažnju kako glasom, tako i stasom. Tanja važi za pevačicu koja je na nastupima uvek doterana od glave do pete. Uglavnom se opredeljuje za elegantne duge haljine, dok je frizura uz šminku uvek na nivou događaja. 

Ipak, nedavno je isplivala fotografija na kojoj se jasno vidi kako je Savićeva izgledala na samom početku karijere. Mora se uzeti u obzir da je pevačica ovde pune dve decenije mlađa, dok takođe ima i kratku kosu. Pored svega toga, mnogi su ipak kostatovali da bitnije promene nikada nije bilo, budući da je Tanja još kao tinejdžerka bila lepotica.

- I da… to je ta devojčica sa puno nade i sa željom da pesmom dotakne sva vaša srca. Do dana današnjeg sam (osim što sam se fizički dosta promenila) ostala ta ista Tanja koja se i dalje vodi osluškivanjem svoga srca ( kada su u pitanju pesme koje biram). Do sada se pokazalo da nisam grešila. Šta ste vi pomislili kada ste me prvi put ugledali na velikoj Grand sceni - upitala je ona svoje fanove.

 

 

Njeni pratici su odmah pohrlili u odeljak za komnetarisanje.

- Od tada sam te zavolela i volim te dan danas. Ja sam bila sećam se dete od 12 godina, a  imitirala sam sve tvoje pokrete kako igraš.. ma sveee, mogla 24 sata da te slušam i gledam.

- Ja ne znam da li Tanja zna da je u ovo vreme bio trend imati frizuru kao Tanja Savić?

- Da si jedna normalna i prizemna devojka iz naroda, što si ostala i do danas baš zato te publika i voli.

- Ja sam se odmah ošisala kao ti, deci iz komšiluka govorila da si mi rođena sestra i delila sam autograme!

- Sve si ocarala svojim slatkim i iskrenim osmehom, koji i dan danas imaš.

- Pomislili smo: "NOVA ZVEZDA JE ROĐENA" i glasali za tebe.

- Ista si, samo si sad bogatija - imaš predivna dva sina i lepu karijeru, samo tako nastavi i uvek svoja budi kao do sad.

ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić danas

Podsećamo, Tanja je jedna od najpoznatijih finalista prve sezone Zvezda Granda, a tokom takmičenja zauzela je visoko treće mesto. Čini se da se od nje nakon takmičenja najviše očekivalo, a jedna je od retkih koja je uspela da opravda očekivanja, kako čelnika Granda tako i publike. Upravo tako za novembar je zakazan koncert u čuvenoj beogradskoj areni. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)