Moda

E MOJ RAĐENE, TI STVARNO NISI BIO PRI SEBI: Pevačica žari i pali u petoj deceniji - svi opleli po njenom bivšem! (FOTO)

Grudi na izvolte, a poza kao Merlinka.

03.09.2024 18:55

E MOJ RAĐENE, TI STVARNO NISI BIO PRI SEBI: Pevačica žari i pali u petoj deceniji - svi opleli po njenom bivšem! (FOTO)
ATA images

Pevačica Ana Kokić (41), osim impozantnog glasa, ima i brojne druge talente - od plesa do glume. Još u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" navikli smo na njene brojne transformacije, a izgleda da joj svaka odlično pristaje. Javnost budno prati svaki njen korak, budući da od razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena nije viđena u društvu drugog muškarca. Mnogi se pitaju kako je to moguće budući da s godinama izgleda sve bolje.

Ana je pozirala u pastelnoroze hajini, koja je imala otvorena ramena, a i prilično smeo dekolte. Haljina se čini da je otkrivala i više nego inače, budući da je imala pomalo retro dizajn. Kreacija je imala spuštena ramena u vidu velike mašne koja je ipak dodatno istakla Anino bujno poprsje. 

Haljina je pratila liniju tela i dosezala dužinu do ispod kolena. Ana ju je ponela uz srebrne salnke visokih potpetica i srebrnu tašnicu. Kosu je vezala u visok rep, dok su pramenovi opušteno namerno padali van repa. Mnoge je podsetila na neprevaziđenu Merilin Monro.

- Maltretirala sam svog klavijaturistu da me fotka posle nastupa, ali na njegovu nesreću svidele su mi se fotke! Sada će imati dodatni posao na nastupima! Sećam se da mi je baka govorila NE POKAZUJ ŠTA SVE MOŽEŠ, JER ONDA ĆE SE OD TEBE OČEKIVATI I PODRAZUMEVATI SVE TO! Izgleda da njemu njegova baka to nije rekla - duhovito je napisala pevačica.

U rekordnom roku objava je naišla na više od 8.000 sviđanja, dok su fanovi bili oduševljeni novim slikama.

- Najlepša žena sa javne scene.

- Više veruj u sebe, sve poseduješ za scenu!

- Žena za primer!

- E moj Rađene, ti stvarno nisi bio pri sebi!

- Koliko lepote na jednoj ženi... 

- Naravno da su lepe fotke kad si ti prelepa! Nije samo do fotografa i do modela je!

Podsećamo, iako je njen bivši muž ponovo stao na ludi kamen sa pevačicom Milicom Ristić i dobio još jedno dete, Ana često ističe za medije kako je prezauzeta nastupima i bavljenjem ćerkama, pa na drugog muškarca i ne pomišlja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)