Telo

NEMICA UKRALA ŠOU NA CRVENOM TEPIHU: Fanove umalo strefila "srčka", dekolte do pupka a svi gledali u jedan detalj (FOTO)

Haljina uska da uža ne može biti, grudi kipe!

04.09.2024 19:30

NEMICA UKRALA ŠOU NA CRVENOM TEPIHU: Fanove umalo strefila "srčka", dekolte do pupka a svi gledali u jedan detalj (FOTO)
zz/GOTPAP / StarMax / Profimedia

Hajdi Klum (51) je još jedno zablistala na crvenom tepihu četvrtfinala američkog takmičenja "Ja imam talenat" i potvrdila status modne ikone. Članica žirija zablistala je u elegantnoj sivoj haljini koja je savršeno istakla njenu vitku figuru. Budući da do sad nije nosila tu boji, mnogi su bili skeptični po pitanju toga kako će vatrena plavuša uklopiti monotono-sivu boju, budući da je poznata po ekstravagantnim kombinacijama.

Hajdi je još jednom dokazala da ona nosi haljinu, a ne haljina nju. Kreacija je imala dekolte do pupka, a do izražaja su došle bujne manekenkine gludi koje su pretile da se otmu kontroli. Za Hajdi ni to ne bi bila retkost, budući da su joj bradavice više puta ugledale svetlost dana. 

 

 

Toaleta je pratila liniju tela, ističući sve Hajdine atribute, dok ju je ona upotpunila uz bakarne salonke visokih potpetica, a tu je još jedan detalj u koji su svi gledali. Ogrlica koja je pratila liniju njenog dekoltea je takođe bila u porvom planu i još više isticala njene grudi

Kombinacija zlatnih narukvica i neobičnog glomaznog prstenja dodala je luksuzni ton, bez odvlačenja pažnje sa glavnog modnog komada. Šminka je bila u skladu sa celokupnim izgledom - neutralni tonovi na usnama i diskretno naglašene oči dodatno su istakli prirodnu lepotu manekenke.

Klum je još jednom pokazala da stil nije samo u odeći, već u stavu i samopouzdanju koje nosite sa sobom. Njen poslednji nastup na crvenom tepihu još jednom je potvrdio da je prava modna ikona.

 

 

Njeni fanovi kojih broji 12,2 miliona bili su oduševljeni ovim njenim izdanjem.

- Lice ti sija lepotice!

- O moj bože, umalo srce da mi preskoči!

- Vanserijska žena!

- Mama, izvite, ali grmite koliko dobro oizgledate!

- Zadala domaći!

- Bog nije štedeo na njoj!

- Gotovo, kreće srčka!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)