Telo

MANEKENKA SA 43 PONOVO POZIRALA KAO OD MAJKE ROĐENA: Da li je realno da ima ovakvu zadnjicu u njenim godinama?! (FOTO)

Noge digla na stolicu, a fanovi pustili mašti na volju!

30.08.2024 21:10

MANEKENKA SA 43 PONOVO POZIRALA KAO OD MAJKE ROĐENA: Da li je realno da ima ovakvu zadnjicu u njenim godinama?! (FOTO)
Loic VENANCE / AFP / Profimedia

Brazilski supermodel Alesandra Ambrozio (43) ponovo je zapanjila sve obožavaoce hrabrim fotografijama na društvenim mrežama. Na najnovijem postu, pozirala je potpuno gola na stolici. Prva fotografija u nizu serijala slikanja za Narcisse Magazine bila je ona na kojoj je Alesandra u krem bodiju i mokre kose, dok je odmah za njom bili i ona na kojoj je manekenka potpuno naga, slikana iz profila, a nogu prebačenih preko naslona stolice.

Treća fotografija u nizu bila je krajnje fantastična, a na njoj je Alesandra ležala preko ivice bazena, glavom nagnuta ka vodi. Krem kupaći joj je bio smaknut sa grudi, a jednu dojku je prekrivala rukom dok joj se odraz nazirao u vodi. 

Pratila ju je slika na kojoj je manekenka maltene svukla ceo bodi, dok su do izražaja došla njena gola ramena i zategnuta zadnjica čak i početkom pete decenije.

 

 

Ovaj provokativni serijal slika brzo je postala viralan, privukavši veliki broj sviđanja i komentara. Obožavaoci su brzo reagovali na njen post.

- Apsolutno zapanjujuće.

- Nikada ne prestani da nas iznenađuješ! 

- Svaka čast na hrabrosti i umetničkom izrazu.

- Nosiš samopouzdanje kao nijedna druga!

- Zato si upravo ti moja muza!

 

 

Podsećamo, Alesandra Ambrozio, koja je rođena 11. aprila 1981. godine u Brazilu, postala je globalno prepoznatljiva kao Victoria's Secret Angel, gde je radila od 2004. do 2017. godine. Tokom svog vremena u Victoria's Secret, bila je jedno od najvažnijih lica brenda, učestvujući u brojnim kampanjama i prestižnim modnim revijama.

Manekenka je krasila i naslovnice mnogih međunarodnih magazina poput Vogue-a, GQ-a i Harper's Bazaar-a, dok je bila vodeći model mnogih modnih brendova uključujući Ralph Lauren, Christian Dior i Armani. Kao dugogodišnja figura u modnoj industriji, Ambrosio ne prestaje da pomera granice i inspiriše publiku. Njene najnovije fotografije još jednom su potvrdila njen status jedne od najznačajnijih i najuticajnijih modela današnjice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)