Zanimljivosti

MANEKENKA POKAZALA MEĐUNOŽJE U VENECIJI: Svi su popadali kad je zakoračila na crveni tepih (FOTO)

Izabel Gular je jedna od najlepših žena sveta.

28.08.2024 21:30

MANEKENKA POKAZALA MEĐUNOŽJE U VENECIJI: Svi su popadali kad je zakoračila na crveni tepih (FOTO)
Credit: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Manekenka Izabel Gular koja važi za jednu od najlepših žena na svetu, pojavila se večeras na crvenom tepihu na otvaranju 81. Filmskog festivala u Veneciji. Žena sa najlepšim telom, kako je često zovu, napravila je pometnju kad je zakoračila na crveni tepih u provokativnoj haljini dubokog šlica i pokazala međunožje!

Šlic do pupka

Ona blistala je u dugačkoj crnoj toaleti ukrašenoj srebrnim šljokicama. Poseban detalj koji nikome nije promakao je duboki šlic od tila koji je dopirao gotovo do pupka, pa je pkazivala intiman deo tela pri svakom koraku. Istini za volju deo šlica i sam til oko samog međunožja je bio nešto gušći nego na butinama, ali je svakako otkrivao više nego što je trebalo.

Čitava toaleta je bila blago providna, pa se jasno nazirao svaki mišić izvajanog tela prezgodne Brazilke koja je spretno pozirala na crvenom tepihu. Oko vrata je nosila neobičnu, ali vrlo upečatljivu srebrnu ogrlicu, na ušima dijamantske minđuše, a kosu je uvila u lagane talase i šminkom naglasila lepotu lica. Kompletan stajlin je upotpunila vrtoglavim štiklama u kojima se kretala kao gazela. 

 

 

 

Lepa manekenka koja je na pragu pete decenije prolsavila se kao model "Viktorija Sikreta", a kako je otkrila jednom prilikom savršenu figuru održava ubitačnim treninzima kao da je profesionalni sportista. Njena rutina vežbanja obuhvata brojne sportove, a ne samo odlazak u teretanu.

Inače, Izabel je jednom prilikom ilustrovala koliko je posvećena treningu i objasnila da svakom svom treneru čim počnu da rade zajedno kaže da želi da je tretira kao da je sprema za Olimpijske igre. Njeni treninzi čine kombinacije više sportova i načina vežbanja - preskakanje vijače, TRX odnsno korišćenje sopstvene telesne težine, gravitacije i trenažere za vešanje, kikboks, trening sa tegovima, pilates...

 

 

Izabel nije pobornik rigorznih dijeta. Voli sama da kuva, i to jela sa malo namirnica jer želi jednostavnu ishranu. Ona obožava zdrave sokove, a za pripremu šejkova pored voća i povrća koristi i dodatne proteine i žitarice.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)