Zanimljivosti

SLAVNA GLUMICA KAO TETKA SA JUGA SRBIJE: Haljina sa karnerima - ni G od glamura na crvenom tepihu u Veneciji! (FOTO)

Ona je skrušeno držala ruke ispred sebe i nervozno se osmehivala kao da joj je neprijatno što je tu gde jeste

28.08.2024 17:30

SLAVNA GLUMICA KAO TETKA SA JUGA SRBIJE: Haljina sa karnerima - ni G od glamura na crvenom tepihu u Veneciji! (FOTO)
Credit: Daniele Cifalŕ / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna holivudska glumica Vinona Rajder pojavila se uoči otvaranja 81. filmskog festivala u Veneciji. Čuvena glumica je nekad umela da zablista na ovakvim događajima, ali ne i na Lidu. Na crvenom tepihu se pojavila u crnoj haljini do zemlje koja je oko vrata imala okrugao izrez sa karnerima.

Ponovo u ulozi s kojom je počela

Haljina je imala kopčanje ispod grudi i duge rukave. Kosu je pustila da joj pada u blagim, jedva prelomljenim talasima do ramena. Oči je posebno istakla kreonom, ali ukupan utisak je bio da izgleda kao srednjovečna tetka sa juga Srbije, a ne slavna holivudska zvezda za kojom su nekad uzdisali brojni muškarci i holivudski lepotani poput Džoni Depa koji je bio lud za njom. 

Skrušeno je držala ruke ispred sebe, nervozno se osmehivala kao da joj je neprijatno što se nalazi tu gde jeste. 

 

 

Ona je u Veneciju došla kao deo filmske ekipe "BitlĐusa" u režiji Tima Bartona koji otvara večerašnju Mostru. U nastavku legendarnog filma iz 1988. Barton je uspeo da okupi originalnu postavu koju čine: Majkl Kiton, Vinona Rajder i Ketrin O’Hara. Novo ime je mlada glumica Džena Ortega, dok Bartonova izabranica Monika Beluči igra ženi BitlĐusa.

Vinona je praktično započela profesionalnu glumačku karijeru upravo ulogom u prvom "BitlĐusu". Tokom karijere imala je brojne uloge u kultnim fimovima kao što su "Drakula", "Doba nevinosti", "Jesen u Njujorku"...

 

 

Često je hvaljena zbog svog talenta, ali i prefinjenog stila koji je jedno vreme negovala, pa su je nekad zvali i nova Odri Hepbern. Nakon uspeha sa filmom "Crni labud" 2010. malo je usporila sa poslom. One ne krije da s godinama sve teže dolazi do kvalitetnih uloga.

- Posle nekoliko poslednjih filmova, koji su pravi dar za mene, posao donosi novi posao. Nekoliko godina nudili su mi samo uloge u hororima i glupim komedijama - požalila se Vinona nedavno.

Takođe, priznala je da je krajnje vreme da nađe muža i skrasi se.

BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari (0)