Zanimljivosti

Da li se sećate VINONE RAJDER? Posle 12 godina pojavila se u izdanju koje je šokiralo svet! (VIDEO)

Posle 12 godina zatišja, odnsosno ne pojavljivanja u medijima, slavna glumica se pojavila u neumesnoj reklami.

08.08.2022 09:05

Da li se sećate VINONE RAJDER? Posle 12 godina pojavila se u izdanju koje je šokiralo svet! (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/Entertainment Tonight

Glumica Vinona Rajder (50) akcenat je ponovo usmerila na sebe, htela ona to ili ne, usled suđenja njenog bivšeg dečka Džonija Depa sa Amber Herd. Vinona i Dep su se zabavljali davne `89. do `93. godine, a pretpostavlja se da su se simpatije rodile još tokom snimanja filma "Edvard Makazić". Mnogi se sećaju magičnog trenutka kada su se Dep i Vinona 1. put sreli posle raskida, a svet su obišli ti snimci i 3 decenije kasnije.

Mnogi od nas su u to vreme navijali za njih kao  par.

Glumica koja polako gazi 6. deceniju posle mnogo godina, pojavila se u reklamnoj kampanji dizajnera Marka Džejkobsa. Ona i dalje izgleda sjajno i mladalački. Vinona je u reklami u crnoj haljini koja ima dubok dekolte i zvonaste rukave, a poprsje glumice koja krajem godine puni 51 godinu izgleda sjajno. Ona ima vezanu kosu, dok u krilu drži kivizelenu tašnu poznatog dizajnera i poseže za čašom mleka. Ispijajući mleko ona ga prosipa po grudima.

Komentari na račun izgleda poznate glumice nisu izostali, iako mnogima reklama u kojoj se mleko posipa po grudima nije baš najjasnija.

- Reklama je neuksna -

- Kada "predaleko" u ovom slučaju znači pad niz liticu u provaliju -

- Apstraktno veoma -

- Ovo me podseća na scenu iz filma Romana Polanskog "Gorki mesec" -

- Vinona je lepa, ali ovo je prava glupost - bili su samo pojedine reakcije na ovu kao i na naredne fotografije iz reklamne kampanje.

Vinona je glumica koju krasi talenat i lepota, što je brojnim ulogama i dokazala, ali slava čini svoje.

Nju smo tako poslednji put videli na filmu još 2010. godine u “Crnom labudu” (Black swan) gde je glumila primabalerinu čija je karijera usled povrede propala i svi su je zaboravili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s SUPEMANCY (@retro.sznn_)

 

Vinona se nikada nije udavala i nema decu, a interesantan je detalj tokom snimanja filma “Drakula” iz `92. godine. Reditelj Frensis Ford Kopola je prilikom venčanja Kianu Rivsa i Vinone Rajder za potebe snimanja filma imao prave pravoslavne sveštenike. 

Na pitanje medija da li su u braku Kijanu je imao samo jedan odgovor:

- Napravili smo kompletnu ceremoniju venčanja sa pravim sveštenicima. Vinona kaže da jesmo. Kopola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo venčani pred Bogom - rekao je on u intervju za Esquire.

 

- Kunem se Bogom, mislim da smo venčani i u stvarnom životu. U toj sceni Kopola je koristio pravog rumunskog sveštenika. Dakle, mislim da smo u braku, već 3 decenije - rekla je svojeveremeno Vinona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @winonsryder

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)