Lifestyle

GOLE GRUDI I GOMILE TILA NA CRVENOM TEPIHU U VENECIJI: Monika kao kraljica stila - jedan detalj nikome nije promakao

Bilo je tu i neobičnih kreacija i pitanja kako će glumice sedeti u tim haljinama.

28.08.2024 20:50

GOLE GRUDI I GOMILE TILA NA CRVENOM TEPIHU U VENECIJI: Monika kao kraljica stila - jedan detalj nikome nije promakao
Tanjug/AP, Profimedia

Premijerom filma "BitlĐus" u režiji Tima Bartona zvanično je otvoren 81. Filmski festival u Veneciji. Crveni tepih čuvene MOSTRE vrvio je od brojnih lepotica koja su se potrudile da zablistaju.

 


Glimica Džena Ortega pojavila u zaslepljujućoj crvenoj haljini od tila sa otvorenim leđima. Preko grudi je imala top od istog materijala, elegantnu punđu i naravno crveni karmin koji je dao pečat glamura njenom izdanju na otvaranju festivala.

 

 

 

Vinona Rajder koja je nekoliko sati uoči otvaranja obukla kao tetka u haljini sa karnerima oko vrata, na crvenom tepihu je zasijala onako kako ona ume u savršenoj, dugoj  Šanelovoj haljini od crnog tila. Gornji deo bio je u vidu smokinga koji je savršeno išao u vitak stas glumice. Kosu je podigla u neobičnu punđu, a kako je jače istakla oči za usne je odabrala nud karmin.

 

 

Monika Beluči se na crvenom tepihu pojavila zagrljena sa Timom Bartonom i ponovo pokazala zašto je kraljica stila. Odabrala je sofisticiranu crnu haljinu koja je savršeno pratila liniju njenog tela i isticala bujne grudi. Neobična ogrlica oko vrata je biula detalj koji nikome nije promakao. Barton se ovog puta potrudio da bude u skladu sa svojom dragom, ali se nije odrekao crne boje od glave do pete. Obukao je elegantno crno odleo, košulju iste boje čak je i kravata bila - crna.

 

 

Kejt Blačet je odabrala neobičnu srebrnu haljinu koja je ocrtavala svaki mišić njenog tela. Činilo se da je haljina toliko tesna da glumica u njoj ne može ni da diše, a kamoli normalno da se kreće.

 

 

Mlađana Tejlor Rasel imala je najneobičniju toaletu na crvenom tepihu na otvaranju ovogodišnje Moste. Ona se odlučila za Šanelovu belu haljinu do zemlje sa dugačkim šlepom. Gornji deo je bio kompletno providan, dok su samo krpice skrivale njene dojke. Od kukova do kolena haljina je imala neobičan detalj koji niko nije mogao da odgonetne čemu služi, a svi su se pitali kako će uopšte uspeti da sedne u ovakvoj toaleti.

 

 

Veliku pažnju privukla je i haljina Klare Sočini, neobična ružičasta toaleta potpuno providna u gornjem delu ukrašena samo ružičastom čipkom ispod koje su se jasno videle njene gole grudi. Donji deo je imao neobične nabore, a haljina se spuštala do zemlje.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)