Zanimljivosti

SVET BRUJI O NOVOJ VEZI LEGENDARNE GLUMICE: Sa 74. se razvela, sa 75. ponovo zaljubila - on je pogledom miluje

Na crvenom tepihu se držala sa ruke sa slavnim komičarom.

28.08.2024 19:30

SVET BRUJI O NOVOJ VEZI LEGENDARNE GLUMICE: Sa 74. se razvela, sa 75. ponovo zaljubila - on je pogledom miluje
Credit: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Legendarna glumica Meril Strip (75) živi je dokaz da za ljubav nikad nije kasno. Krajem oktobra prošle godine ona je saopštila da se razvodi posle 45 godina braka od vajara Dona Gamera sa kim je dobila četvoro dece, a imaju i petroro unučića.

Kako je tada otkriveno Meril i Don paktično nisu živeli zajedno skoro šest godina kad su odlučili da se razvedu.

Držanje za ruke

Mnoge žene, posebno u osmoj deceniji života, digle bi ruke od ljubavi, ali ne i legendarna glumica. Nedavno se na premijeri novog filma pojavila držeći se za ruke sa kolegom Martinom Šortom. O njihovoj vezi šukalo se još u januaru nakon dodele Zlatnog globusa kad su sedeli zajedno za istim stolom. Oboje su bili nominovani za uloge u seriji "Samo ubistva u zgradi" u kojoj glume tajne ljubavnike. Da li se romansa sa seta preselila u realnost?

 

 

Marti je čuveni komičar koji se poslednjih godina našao na meti kritika kako nije više dobar kao ranije. Međutim, zlogom u pomenutoj hit seriji svima je zapušio usta. Ipak, ljude više od njegovog posla zanima romansa sa Meril Strip, koji oni očigledno drže daleko od očiju javnosti.

- Mislim da je to prijateljstvo koje uvek raste ako s nekim radite i volite tu osobu - rekao je jednom prilikom Marin i dodao da su samo prijatelji.

Međutim, na poslednjim slikama sa crvenog tepiha jasno se vidi kako komičar ne skida pogled sa slavne glumice. Nežno se osmehuje u njenom pravcu i kao da je miluje pogledom, dok je ona nasmejana i očigledno vrlo srećna.

- Tu definitvino ima nečeg više od prijateljstva! - jednoglasni su u oceni američki mediji.
Slavna glumica ni ranije nije želela da eksponira svoj privatni život u javnosti i vrlo retko je govorila o svojoj porodici i deci.

 

 

Kako je mnogo godina kasnije ispričala njena ćerka Mejmi Gamer, takođe glumica, kad su bili deca njihova majka je svesno zanemarila svoju karijeru kako bi bila što više uz njih.

- Sećam se da je jedno vreme birala uloge u zavisnosti od toga gde se film snima i koliko je set udaljen od naše kuće. Ako bi snimanje bilo blizu nas prihvatila bi rolu u suprotnom bi je odbila, jer nije želela da bude daleko od nas - rekla je Mejmi.
S druge strane Martin Šort je od 1980. do 2010. bio u braku sa Nensi Dolman, ima troje dece.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)