Zanimljivosti

POKAZALA ŠTA KRIJE ISPOD HALJINE U ŠESTOJ DECENIJI: Bivša manekenka nikad vrelija, došla da podrži 16 godina mlađeg muža

Sve oči su bile uprte u atraktivnu Nemicu.

02.09.2024 17:00

POKAZALA ŠTA KRIJE ISPOD HALJINE U ŠESTOJ DECENIJI: Bivša manekenka nikad vrelija, došla da podrži 16 godina mlađeg muža
Credit: Peter Frauchiger / imago stock&people / Profimedia

Bivša manekenka i top model Hajdi Klum (51) i dalje grmi u šestoj deceniji života kao kad je žarila i palila na modnim pistama. Ona je fotografisana na koncertu benda Tokio Hotel u kome je gitarista njen treći i 16 godina mlađi muž Tom Kaulic (35). Koncert je održan na Bodensakom jezeru, a Hajdi je snimljena u pozadini scene odakle je imala najbolji pogled na muža i publiku. 

Grudi kipe iz dekoltea

Za nastup svog muža ona je odabrala mikro svetlo plavu haljinu na tanke bretele koja je bila toliko mala da je atraktivna Nemica praktično sve počastila pogledom na svoje međunožje

Uzana haljina je bila tesno pripijena uz njeno telo i imala duboki dekolte iz koga su kipele njene bujne grudi. Materijal se presijavao, pa je Hajdi bilo nemoguće ne primetiti čak i u masi sveta na velikim koncertima. 
Uz haljinu ona je obukla ružičastu kožnu jaknu i naočari za sunce u istoj boji, dok je na nogama imala srebrne cipele sa visokom potpeticom.

Peter Frauchiger / imago stock&people / Profimedia

Hajdi je bila na samoj sceni, ali u pozadni

 

Mnogi bi rekli da je odabrala neobičnu modnu kombinaciju za rok koncert, ali ne i Hajdi koja izgleda kao avion. Ne samo što je zgodna i zategnuta već ima dugačke, vitke noge bez grama celulita i bila bi prava šteta da ih sakrije. 

Hajdi koristi svaku priliku da se skine, na plaži se najčešće sunča u toplesu, a ne može ruke da skine sa svog muža kad god je on u blizini. Ona je zajedničkim snimkom čestitala juče mužu 35 rođendan uz reči:

- Ljubav mog života! Srećan 35 rođendan! - naposala je ona i dodala mnoštvo emotikona srca. 

Ljubavna priča supermodela i gitariste Tokio Hotela, koji je kao tinejdžer harao muzičkom scenom početkom 2000-ih sa bratom blizancem Bilom, počela je krajem 2017. godine. Upoznali su se na snimanju emisije "Germany Next top model" i odmah kliknuli.

Veridba je pala posle samo nekoliko meseci zabavljanja. Kako je ispričala Hajdi za People, Tom je prvo pitao njenu decu da li može da se oženi njihovom mamom, pa tek nakon toga je zaprosio. Venčali su na intimnoj ceremoniji, da bi dva meseca kasnije organizovali luksuzno venčanje u Italiji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Lepa Nemica na svakom koraku ističe koliko voli svog supruga i da je tek s njim shvatila šta znači imati pravog životnog partnera.

- Moj suprug je rođen u Istočnom Berlinu. Za rođendan mi je poklonio deo berlinskog zida. Morao je da ga dopremi odande i ubaci kranom u naše dvorište. Drago mi je što je srušen zid i što tamo više ništa ne stoji, ali volim i komad koji je sada u mojoj bašti - rekla je ona tada kroz smeh.

Hajdi je pre udaje za Kaulica bila u braku sa Rikom Pipinom koji je preminuo 2002. godine. Potom se udala za muzičara Sila od koga se razvela 2012. posle sedam godina braka. Hajdi ima četvoro dece - Leni koju je dobila u vezi s Flaviom Brijatoreom, dok je troje mlađe dece dobila u braku s britanskom muzičkom zvezdom Silom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)