Zanimljivosti

HAJDI KLUM GRMI U HALJINI KAKVU BI MALO KO SMEO DA OBUČE: Obline sevaju na sve strane, kaiševi preko grudi na ivici pucanja (FOTO+VIDEO)

Modna ikona ne preza ni od čega, sem od činjenice da će ostariti pre supruga.

15.03.2024 11:04

HAJDI KLUM GRMI U HALJINI KAKVU BI MALO KO SMEO DA OBUČE: Obline sevaju na sve strane, kaiševi preko grudi na ivici pucanja (FOTO+VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Hajdi Klum (50), poznata nemačka manekenka i televizijska ličnost zagazila je u šestu deceniju, iako bi po njenom izgledu malo ko to pretpostavio. Mnogi se slažu da izgleda mnogo mlađe nego što zaista jeste. Hajdi je otvoreno govorila o starenju, ističući da je svesna da će vreme učiniti svoje, ali da to neće uticati na njen stav prema sebi i životu. 

- Imam 50 godina, nemam više 20. Nisam mlada devojka koja ništa nije doživela ili nema pojma o životu. Vreme za mene neće stati, a Tom me nikada neće sustići. Uvek ću biti 16 godina starija i znam to. Znam da ću ostariti brže od njega - rekla je Hajdi, prvi put priznajući strah zbog mlađeg partnera.

Hajdi je takođe iznela svoje mišljenje o atraktivnoj odeći, ističući da joj nije jasno zbog čega nekom smeta što se neko tako oblači. Na nedavno održanoj dodeli Oskara ponela zlatnu je kreaciju koja je više otkrivala nego đšto je pokrivala, dok je opšti utisak bio da ono što je preostalo od haljine visi u fronclama. Ipak niko do Hajdi ne bi umeo da popularnu “pocepanu haljinu” iznese na bolji način.

 

 

Poslednja objava takođe je privukla veću pažnju zbog krajnje neobične haljine koju je ponela. U pitanju je bila pink haljina koja je u prednjem delu bila u vidu velikog broja pink kaiševa. Iako je dizajneru uspelo da kreacija bude korset kroja i midi dužine, mnogi su se pitali šta bi bilo kad bi se tek jedan kaiš “oteo kontroli”.

Klumova je u jednom trenutku isključila mogućnost komentara na svom Instagram nalogu, objašnjavajući da ne želi da bude izložena negativnim reakcijama i mržnji.

- Niko ne mora stalno da mi govori da izgledam sjajno u nekoj odeći. Pogledam se u ogledalo i osećam se dobro u svojoj odeći, za to mi ne treba da vidim povratne informacije - zaključila je ona, a javost je od tada ostala uskraćena za mišljenja njenih blizu 12 miliona pratilaca.

 

 

Hajdi voli neobičnu garderobu.

- Volim da budem ženstvena, ponekad sam glasna i volim da nosim šarene, vesele stvari. Ako se nekome ne sviđam, neka prestanu da me prate. Svaka osoba treba da bude onakva kakva jeste i želi da bude. Ne pretvaram se da sam nešto što nisam. Ne razumem ljude koji kritikuju druge zbog onoga što jesu. Ja to ne radim - potvrdila je ova modna ikona.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)