Moda

MINJA VODILA EMISIJU U OVOM IZDANJU: Ultrakratka suknja otkrila više nego inače, fanovima rasplamsala maštu! (FOTO)

"Kad je vidim shvatam da raj postoji!"

11.10.2024 18:50

MINJA VODILA EMISIJU U OVOM IZDANJU: Ultrakratka suknja otkrila više nego inače, fanovima rasplamsala maštu! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Minja Miletić, poznata novinarka sa višedecenijskim iskustvom na malim ekranima, važi za krajnje profesionalnu damu, a redovno svojim modnim izdanjima zadaje “domaći zadatak” drugima. Tako je bilo i ovog puta. 

Minja je poznata kao dama istančanog modnog stila, a redovno u izdanjima koja oduzimaju dah vodi svoju emisiju. Ovog puta opredelila se za crnu malu haljinu koja je bila na preklop. Crni materijal je bio šljokičasti i imao je rever od crnog satena, a dužina je dosezala mini dužinu. Upravo tako su voditeljkine noge došle kompletno do izražaja, koje su joj glavni adut.

Stajling je upotpunila crnim čarapama uz koje je ponela crne salonke visokih potpetica i belom elegantnom torbicom, dok je kosa boje meda na paž odavno njen zaštitni znak. Od nakita nosila je sat, kao i narukvice i prstenje u kombinaciji belog i žutog zlata.

Instagram-minjamiletic

Minja Miletić

Voditeljka tokom emisjije sedi na barskoj stolici prekrštenih nogu, koje time još više dolaze do izražaja. 

Kao i obično, komentari na njenu objavu nisu izostali.

- Divna, inteligentna i elokventna dama.

- Vau, kad je visim shvatam da raj postoji.

- Diminatna i lepa.

- Tako se to radi, bravo!

- Gde je Minja tu ljubav tinja i prefinjeno rominja slatka kao dinja!

- Vrhunsko novinarstvo, bravo!

- Veličanstvene noge!

 

 

Podsećamo, iako je karijeru izgradila baveći se društvenim temama i propitujući aktuelne političare, ona je diplomu Medicinskog fakulteta, stečenu 2007. godine, zadržala kao "malu tajnu", budući da se nikada time nije bavila. 

Međutim, jedna od najvećih tajni vezanih za Minju je identitet njenog emotivnog partnera i oca njene ćerkice Anike, koja je rođena 26. juna 2020. godine i to na voditeljkin rođendan. Iako je javna ličnost, Miletićeva je odlučila da sačuva privatnost svog partnera, smatrajući da postoji velika razlika između javnog i privatnog života. Ova odluka je naišla na veliko interesovanje javnosti, ali je ona ostala dosledna u svom stavu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)