Telo

JELISAVETA KAO ŠERON STOUN U NISKIM STRASTIMA! Svi komentarišu njene noge, ali šta se to dešava ispod sakoa? (FOTO)

Atraktivna glumica trenutno odmara u Milanu, gde je izašla u provod sa prijateljima, ali mnogima je pažnju na njenim fotografijama privukao jedan detalj.

07.10.2024 16:13

JELISAVETA KAO ŠERON STOUN U NISKIM STRASTIMA! Svi komentarišu njene noge, ali šta se to dešava ispod sakoa? (FOTO)
instagram-jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin (35) godinama je deo javnog života. Titulu najboljih nogu Srbije, koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je više puta. Ovog puta njene duge vitke noge ponovo su došle do izražaja. Ona je trenutno u Milanu, Italiji, gde koristi svaki slobodan trenutak da izađe sa prijateljima. Ovoga puta objavila je serijal fotografija iz restorana, a jedna je posebno privukla pažnju.

Glumica je sedela sa prijateljicom napolju, a do izražaja su došle njene noge, dok su se pojedini pitali da li je uopšte ponela suknju. Naime, duži crni sako joj je, izgleda, prekrio mini suknju, pa je na prvi pogled izgledalo kao da je uopšte nema. Jelisaveta je obukla duge, crne čarape i lakirane crne salonke visokih potpetica, a pojedini su prokomenatrisali da bi glumica mogla da parira čuvenoj Šeron Stoun iz filma "Niske strasti".

Koliko se lepo provela te večeri svedoči i osmeh na njenom licu dok je uživala u izlasku sa prijateljima. Pored objave postavila je samo belo srce, a komentari su odmah usledili.

- Ima li lepše žene od Jelisavete - nema! - 

- Otmeno, nema šta - 

- Prelepa uspomena - 

- U društvu je najlepše - 

- Najzgodnija glumica! - 

instagram-jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin na večeri sa prijateljima

Podsetimo, Jelisaveta je posebnu pažnju privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića, sa kojim je dobila dvoje dece.

Da joj ništa nije "palo s neba" dokazala je više puta objavivši snimak iz teretane na kom se vidi koliko naporno vežba i diže tegove impresivne težine. Usled uloženog truda rezultat nije izostao, pa tako Orašaninova često pokazuje svoje izvajano telo, što u bikiniju, što u haljinama otvorenog stomaka. Tako do izražaja dolaze njeni trbušnjaci, dok su noge odavno njen glavni adut.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)