Telo

JELISAVETA ORAŠANIN VREDNO VEŽBA U MARBELJI: Isplivale fotke sa treninga, telo kao praćka, niko joj nije ni blizu (FOTO)

Zadala svima domaći zadatak!

16.09.2024 21:45

JELISAVETA ORAŠANIN VREDNO VEŽBA U MARBELJI: Isplivale fotke sa treninga, telo kao praćka, niko joj nije ni blizu (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin (35) godinama je deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Titulu najboljih nogu Srbije, koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je više puta. Međutim, izgleda da su velike šanse da ponese još jednu titulu i to u vidu najboljeg tela Srbije.

Ona je nedavno objavila serijal fotografija na svom Instagram profilu, ali u vidu priče, pa su ovog puta njeni fanovi ostali uskraćeni za komentarisanje. Nije tajna da glumica redovno trenira, pa je svoju inače vitku liniju dovela do savršenstva. Na njenom telu primetni su mišići gotovo svuda, ali nije pretrala i zadržala je veoma ženstvenu formu.

Glumica redovno počati svoje pratioce objavama kako sa crvenog tepiha, tako i onim i svakodnevnog života. Upravo tako osvanuo je serijal fotografija tokom treninga koji se odvijao na terasi spektakularne kuće u Marbelji, Španiji.

Jelisaveta je bila u crnom jednodelnom kombinezonu, a niko nije mogao da odvrati pogled od njenih mišićavih leđa. Ista situacija je bila i kada je njen stomak ugledao svetlost dana, a na njemu je moguće gotovo prebrojiti trbušnjake. 

Primetno je da glumica kombinuje različite metode tokom treninga, a tu je i neizostavna lopta za pilates bez koje, izgleda, ne ide ni u Marbelju. Rezulati su svakako primetni, a najviše su došli do izražaja kada se pripremila za večernji izlazak obukavši naizgled jednostavnu crnu haljinu. Ipak kada se okrenula i pokazala gola leđa sva u mišićima, mnogim damama zadala je domaći zadatak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)