Moda

TAMARA VUČIĆ OTVORILA MODNU REVIJU: Svila i dugi končani kardigan, ovo je njeno NAJROMANTIČNIJE izdanje do sada! (FOTO)

Svi su se složili da nikad lepše nije izgledala.

11.10.2024 20:30

TAMARA VUČIĆ OTVORILA MODNU REVIJU: Svila i dugi končani kardigan, ovo je njeno NAJROMANTIČNIJE izdanje do sada! (FOTO)
ATA images

Tamara Vučić sinonim je za ženu istančanog modnog stila, koja za svaku situaciju ima odgovarajuću haljinu. Njene nedavne modne izbore pohvali su mnogi, što pratioci, što modni znalci. Primetno je da ona postiže baš sve, pa tako tek što je stigla iz službene poste Africi, već je otvorila Etnolodži festival, čiji je pokrovitelj.

Čini se da je Tamara izgledala nikad lepše na svečanom otvaranju modne revije koja predstavlja baštinu srpske tradicije. Opredelila se za dugu svilenu crnu haljinu, koja je bila na tanke bretele, imala je diskretan dekolte i dosezala do zemlje, a imala je i dubok šlic. Uparila ju je uz crne salonke visokih potpetica, dok je ponela veoma unikatan končani krem kardigan sa resama koji je pobrao sve simpatije.

Dugu crnu kosu pustila je da pada u talasima, dok je i šminka istakla njene oči, pa je celokupan stajling bio prilično mladačlački i delovao veoma unikatno. 

- Veliko mi je zadovoljstvo i velika odgovornost da i ove godine kao počasni pokrovitelj, otvorim Etnolodži festival, osmi po redu. Ovoga puta, užuvali smo u spajanju tradicionalnog i modernog kroz modnu reviju ,"Sinteza", na kojoj su predstavljene kolekcije ,"Antiteza", dizajnerke Sonje Krstić i kolekcija ,"Nitomanija" dizajnerke Ivane Najdanović - dodala je naša prva dama u opisu objave.

Za svega nekoliko sati usledila je salva pohvala.

- Bravo, veoma ste vredni, aktivni. Gde god treba, vi ste tu. Svaka čast za našu Tamaru Vučić. 

- Draga naša Tamara divne reči ste izgovorili u vašem pozdravnom govoru, a haljina i ogrtač na vama su prelepi. Ukratko - milina vas je i gledati i slušati!

- Dama za ponos cele Srbije.

- Nikad niste bili lepši!

- Tooo, brendiranje i promovisanje naše kulture.

- Jedna jedina i jedinstvena dama istančanog stila.

- Ne zna se šta je lepše na vama, haljina, kardigan ili vaš osmeh!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)