Moda

SAMO ONA MOŽE DA IZNESE ČAK I NESPOJIVE DEZENE! O ovoj haljini Tamare Vučić svi pričaju! (FOTO)

Stajling naišao na oduševljenje kako najvećih predstavnika Afrike, tako i pratilaca naše prve dame na društvenim mrežama.

05.10.2024 17:50

SAMO ONA MOŽE DA IZNESE ČAK I NESPOJIVE DEZENE! O ovoj haljini Tamare Vučić svi pričaju! (FOTO)
ATA images

Tamara Vučić sinonim je za ženu istančanog modnog stila, koja za svaku situaciju ima odgovarajuću haljinu. Njene nedavne modne izbore pohvali su mnogi, što pratioci, što modni znalci. Takođe bi u pojedinim svojim toaletama mogla da prošeta i rame uz rame sa članovima kraljevskih porodica.

Naša prva dama je ovog puta posetila Keniju gde se susrela sa njihovim premijerom i ministrom spoljnih poslova Musalijem Mudavadijem. Specijalno za tu priliku ponela je haljinu krajnje neobičnog dezena. Preovlađivali su cvetovi, koji su bili najrazličitijih boja, koje je možda ponela baš zbog Afrike gde se mogu naći vrste i boje cveća kojih ni na kom drugom mestu u svetu nema.

Tamara je tako ponela kreaciju koja je bila spoj najrazličitijih dezena. Kreacija je bila na preklop, dugih rukava, a dosezala je do upola listova. Materijal deluje da je od teške svile, budući da je imao prepoznatljiv "sjaj". U centralnom delu je bila u osnovi crna podloga po kojoj su bili plavi i narandžasti cvetovi. Trećina dela rukava, kao i haljine bila je u vidu sitnog plavo-zelenog cveća, dok je završni deo kragne, rukava i haljine zauzimala krem osnova po kojoj su bile ruže u narandžastoj, plavoj i braon boji. 

 

 

Možda bi za nekog ovakva haljina bila "previše", ali Tamara ju je savršeno iznela. Zaokružila je stajling uz krem salonke visokih potpetica, dugu puštenu kosu i krajnje neobičnu krem torbicu, pa je celokupan autfit dobio notu dodatnog glamura i elegancije.

U rekrodnom roku usledila je salva pohvala na društvenim mrežama.

- Moja divna Tamara, uvek na pravom mestu uz puno empatije i poštovanja prema svakome. To je zaista za divljenje. Uvek zračiš, svaki stajling je svetski.

- Stajling je zaista "fensi" i divno ti pristaje.

- Bravo Tamara!

- Ovako treba da izgleda svaka prva dama, ali naša je najlepša.

- Prava dama koja svojim ponašanjem i izgledom opravdava zvanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)