Moda

TAMARA VUČIĆ PONELA HALJINU DOSTOJNU KRALJEVSKOG DVORA: Naša prva dama rame uz rame sa čuvenim Majklom Daglasom! (FOTO)

Gracioznošću zadivila je sve na Samitu.

14.09.2024 19:50

TAMARA VUČIĆ PONELA HALJINU DOSTOJNU KRALJEVSKOG DVORA: Naša prva dama rame uz rame sa čuvenim Majklom Daglasom! (FOTO)
M.K./ATAImages

Tamara Vučić je prisustvovala Četvrtom samitu prvih dama i gospode u Kijevu, a za tu priliku obukla je haljinu dostojnu kraljevskog dvora. Kreacija ne samo da je bila u tzv. kraljevsko plavoj boji, već je pravo čudo što je do sada nisu ponele neke od članica kraljevske porodice. 

Haljina je napred bila skroz zatvorena i u vidu rolke, dok je imala kratke nabrane rukave. Pratila je liniju tela i od struka se blago širiula u A-kroj, dok je u struku imala tanji pojas iste boje. Ova toaleta je bila svilena što je dodatno dalo dašak elegantne i glamurozne note.

Tamara je kosu podigla u punđu, a od obuće imala je plave salonke visokih potpetica sa srebrnim detaljima. Nakit je bio sveden, dok je primetno da je na minđušama imala kamen u identičnoj boji haljine i cipela. Takođe je ponela vintadž originalnu damsku tašnicu u istoj nijansi plave boje.

 

 

Usledila je salva pohvala na njen račun.

- Samo dva predsednika u svetu imaju najlepše supruge, to su naš Vučić i Tramp. I obe su naše gore list. Ponosna je Srbija sa svojom prvom damom. Lepa, harizmatična, uvek nasmejana, a pre svega veoma inteligentna.

- Prava dama koja svojim ponašanjem i izgledom opravdava zvanje. Sve pohvale.

- Najlepša prva DAMA (u svakom smislu te reči) na svetu! Inteligentna, elokventna, prelepa.

- Toliko lepote. Naprosto zrači pozitivnom energijom.

- Ja sam potpuno fascinirana njenom jačinom i harizmom.

 

 

Tamara Vučić, koja učestvuje na ovom skupu od 2021. godine, aktivno se uključila u panel diskusije i govorila o ulozi roditelja i staratelja u obezbeđivanju sigurnosti dece.

- Bila mi je čast i zadovoljstvo da govorim na panelu posvećenom važnosti uloge roditelja i staratelja i sigurnosti dece u porodici. Stara izreka kaže da se snaga ne meri po tome koga si pobedio, nego po tome koga si zaštitio. Štiteći decu, čuvamo budućnost - istakla je supruga predsednika Srbije za medije.

Tamara je imala priliku i da se susretne sa dvostrukim Oskarovcem Majklom Daglasom i njegovim sinom. Ovaj događaj privukao je veliku pažnju medija i javnosti, a susret prve dame Srbije i holivudskog glumca dodatno je istakao značaj okupljanja.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)