Vežbanje

TAMARA VUČIĆ KAKVU NISMO VIDELI DO SAD: Objavila snimak iz teretane, evo ko joj pomaže kod najzahtevnijih vežbi! (VIDEO)

Ako ste mislili da je nemoguće trenirati ovako, prevarili ste se.

08.09.2024 21:10

TAMARA VUČIĆ KAKVU NISMO VIDELI DO SAD: Objavila snimak iz teretane, evo ko joj pomaže kod najzahtevnijih vežbi! (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Prva dama Srbije, Tamara Vučić, ima odličan ukus i uvek bira modne komade koji joj savršeno pristaju. Povremeno je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a ovoga puta do izražaja je došlo i to kako joj polazi za rukom da ima fantastičnu liniju.

Tamara je objavila simak na kome se vidi kako naporno vežba u teretani, a društvo joj je pravio sin Vukan. Ona se pojavila u široj majici kratkih rukava na kojoj je belim slovima bilo ispisano: "Devojke mogu sve", a izgleda da je ovo i njena parola, budući da je rukom pokazala baš na natpis.

Uz crnu majicu je ponela i crne helanke i patike, dok je dugu crnu kosu vezala u visok rep. Primetno je da je radila vežbe slične onima na aerobiku, koje su očigledno bile u službi zagrevanja, da bi potom prešla na pilates vežbe koje je radila uz čuvenu pilates loptu.

Na samom kraju treninga bile su najzahtevnije vežbe uz tegove i konopce, a primetno je da je Vukan koji je trčkarao okolo pokušavao da joj, ako ne pomogne, a bar da je motiviše. Mnoge je raznežio njihov iskreni zagrljaj po završenom treningu. 

- Zajedno je lepše! I lakše. Jedna od prednosti zajedničkog treninga sa detetom je što možete malo da zabušavate, što ja naravno, kao dobri stari štreber, nikada nisam koristila - dodala je ona u opisu snimka.

 

 

Za svega pola sata od objavljivanja snimka usledilo je oko 1.500 sviđanja. Reakcije su se smenjivale, a mnogi su pohvalili Tamaru ne samo što vodi računa o telu, već što čak i to uključuje sina.

- Opuštena, lepa žena sa sinčićem, sto bi rekli "kao sav normalan svet".

- Bravo Tamara!

- Najbolji deo je zagrljaj!

- Super ste, mnogo slatki, a Vukan je još slađi i vežba, bravo živi mi bili.

- Vežbanje u najlepšem društvu.

- Koliko lepa i zgodna žena.

- Fenomenalno, bravo lepotice. Stvarno si posebna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)