Zanimljivosti

MELANIJA TRAMP SE POVUKLA, ALI KADA REŠI DA SE POJAVI - U RUCI PONESE 18.000 EVRA: Ovaj detalj je čist luksuz (FOTO)

Za nju nema zime.

08.08.2024 13:45

MELANIJA TRAMP SE POVUKLA, ALI KADA REŠI DA SE POJAVI - U RUCI PONESE 18.000 EVRA: Ovaj detalj je čist luksuz (FOTO)
Profimedia

Bivšu američku prvu damu Melaniju Tramp nije tako lako videti u javnosti. Poslednja informacija koja je poznata u javnosti o njoj je da priprema memoare pod nazivom "Melania". Oni će izaći na jesen, a u pitanju je priča o snažnoj ženi koja ne odustaje. Nije spomenuto da li će izaći pre predsedničkih izbora 5. novembra. Pored intimne ispovesti, ona će objaviti i fotografije koje svet do sada nije imao prilike da vidi.

Trenutno, ona je viđena kako napušta toranj u u Njujorku, a u ruci je nosila torbu koja vredi oko 18.000 evra. U pitanju je Burberry torba. Potom, ona je ušla u svoje vozile koje je odvezlo nazad u Nju Džersi, pošto je suprug Donald Tramp upravo doleteo u Atlantu.

Profimedia

Melanija Tramp nosi skupu torbu


Da podsetimo, Melanija Tramp je treća supruga Donalda Trampa. Ivana Tramp, takođe njegova bivša supruga je preminula u 73-oj godini kada je pala niz stepenice Venčali su se 1977. godine, a razveli su se 15 godina kasnije. Nakon razvoda pokrenula je brend za negu, lepotu i odeću. Tramp je bio Ivanin drugi suprug, dok je ona njemu bila prva supruga. Zajedno su imali dvoje dece.

Profimedia

Torba Melanija Tramp vredi 18.000 evra

Marla En Mejpls je Donaldova druga žena inače američka glumica i model. Oprobala se i kao pevačica, a dizajnirala je i odeću za trudnice, a njena kolekcija se prodavala u nekoliko robnih kuća. Venčali su se 1993. godine i imaju ćerku Tifani. Razveli su se 6 godina kasnije. Jednom prilikom je izjavila da je sa Trampom imala najbolji intiman odnos u životu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)