Lice

"PREDSTAVLJATE NAS SVETU NA NAJLEPŠI NAČIN" Na ovaj izbor Tamare Vučić niko nije ostao ravnodušan (FOTO GALERIJA)

Ponovo oduševila!

03.08.2024 15:01

"PREDSTAVLJATE NAS SVETU NA NAJLEPŠI NAČIN" Na ovaj izbor Tamare Vučić niko nije ostao ravnodušan (FOTO GALERIJA)
Tanjug/ Dragan Kujundzić

Učesnici panela, na kojem je Specijalizovana izložba EXPO 2027 Beograd predstavljena zvanicama u Srpskoj kući u Parizu složili su se da ovaj događaj predstavlja priliku da kroz temu koja spaja, a ne razdvaja - „Igraj za čovečanstvo: sport i muzika za sve“, prikažemo celom svetu ko smo i šta možemo.


Prva dama Srbije, Tamara Vučić, naglasila je da sa velikom radošću, ali i osećajem odgovornosti očekujemo Specijalizovanu izložbu koja će biti održana pod sloganom „Igra(j) za čovečanstvo“. Osvrćući se na izložbu Koreni koja čini postavku Srpske kuće, rekla je:

- Drvo koje je deo postavke, i njegovi koreni, odolevaju vremenu, godišnjim dobima i godinama. Snaga duha uvek se reflektuje u igri između prošlosti i budućnosti, ličnog i kolektivnog, racionalnog i iracionalnog, između korena i ekonomije, koja se nalazi na vrhu.

Takođe, ona se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i poručila:

- Sa velikim osećanjem ponosa, časti i zadovoljstva posetila sam Srpsku kuću u Parizu, u parku La Vilet, prvu takvu vrste za vreme trajanja Olimpijskih igara, kuću koja je privukla mnogo pažnje i pozitivnih reakcija. U našoj, Srpskoj kući, promovisali smo najvažniji događaj - Specijalizovanu izložbu EKSPO 2027, koja, takođe, ima igru u fokusu: ”Igra(j) za čovečanstvo – sport i muzika za sve”, EKSPO 2027. Srbija svoju kreativnost, svoje srce i svoju bogatu istoriju i tradiciju prezentuje svetu na pravi način. Vidimo se u Srbiji 2027, ako ne ranije!


Prva dama je kao i uvek blistala, ali ovoga puta je bila u ljubičastoj haljini koja joj je stajala kao salivena. Sa nama su bili u saglasnosti i brojni korisnici društvene mreže Instagram koji su joj u komentarima poručivali da je kao i uvek prava dama koja izgleda predivno.

- Vi Srbiju predstavljate svetu na najlepši način - bio je samo jedan od pozitivnih komentara.

BONUS VIDEO:
 

Komentari (0)