Lice

TAMARA VUČIĆ U IZDANJU KOJE DO SAD NISMO VIDELI: Pokazala lice gotovo bez šminke - prirodna lepota je najlepša! (FOTO)

Ni vetar u kosi joj ne može ništa.

28.09.2024 21:30

TAMARA VUČIĆ U IZDANJU KOJE DO SAD NISMO VIDELI: Pokazala lice gotovo bez šminke - prirodna lepota je najlepša! (FOTO)
Ruslan Kaniuka / Zuma Press / Profimedia

Tamara Vučić sinonim je za ženu istančanog modnog stila, koja za svaku situaciju ima odgovarajuću haljinu. Njene nedavne modne izbore pohvali su mnogi, što pratioci, što modni znalci. Takođe bi u pojedinim svojim toaletama mogla da prošeta i rame uz rame sa članovima kraljevskih porodica.

Tamara baš kao što bira kreacije za bitna dešavanja u svetu, tako i za opuštenu šetnju takođe ima istančan ukus. Ovog puta opredelila se za belu romantičnu čipkanu haljinu. Budući da je današnji dan poznat kao onaj posle kog dolazi do osetnog pada temperature, prva dama Srbije je rešila da ga provede na najbolji mogući način, u prirodi.

Opredelila se za haljinu koja je u gornjem delu bila na bretele, dok je dosezala maksi dužinu, a upotpunila ju je neobičnim nakitom. Naime, dok je imala zlatne naušnice i prstenje, oko ručnog zgloba je zablistala narukvica od cirkona, ispod koje su padale u sitnim lancima zvezde. 

 

 

Pozirala je za selfi sa jedva primetnom šminkom koja je bila u vidu maskare, olovke za obrve i sjaja za usta, a mnogi bi rekli da je bila maltene bez šminke. Dugu kosu nosio joj je vetar, koji ukazuje na predstojeće nevreme, ali supruzi predsednika Srbije vetar nije predstavljao baš nikakav problem, čak naprotiv.

- Pođi u susret iznenadnim naletima vetra, dopusti im da se poigraju sa tvojom kosom i ispune pluća osećajem neizvesnosti i slobode - napisala je ona uz objavu.

Fotografije su u rekrdnom roku naišle na veliki broj komentara.

- Divna naša Tamara, kao i uvek, blistaš!

- Lepa si kao lutka, a iz tebe zrači humanost.

- Dama i to čarobna.

- Prirodno lepa žena.

- Ti si princeza naša, ogledalo magične lepote Srbije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)