Moda

MODNI DUEL MILENE POPOVIĆ I OLIVERE BALAŠEVIĆ: Vatrena crnka i platinasta plavuša u stajlingu od kog zastaje dah! (FOTO)

Svaka na svoj način zadala važnu lekciju.

27.09.2024 19:30

MODNI DUEL MILENE POPOVIĆ I OLIVERE BALAŠEVIĆ: Vatrena crnka i platinasta plavuša u stajlingu od kog zastaje dah! (FOTO)
Instagram-milena_bogdan-olivera.balasevic

Udovica Đorđa Balaševića, Olivera Balašević (65), pojavila se nedavno u Beogradu na svečanoj premijeri filma "Megdan", čiji je producent njen sin, Aleksa Balašević. Olivera je došla među prvima, a zračila je ponosom, sa širokim, iskrenim osmehom na licu.

Posle beogradske, usledila je i novosadska premijera, a Olivera je tamo zatekla ni manje ni više, već Milenu Popović (41) sa Igorom Jurićem. Susret udovice Olivera Ivanovića i udovice Đorđa Balaševića, nije prošao nezapaženo. Fanovi nisu mogli da se odluče koja je od dve fatalne dame lepša, da li vatreno crna - Milena, ili platinasta plavuša - Olivera. Obe dame su ponele odevne kombinacije koje su bile podjednako modere, ali koloritno i stilski različite.

Milena se pojavila u crnoj boji, koja joj je omiljena. Imala je duži crni zakopčani strukirani sako, ispod koga je ponela crnu mini suknju. Stajling je upotpunila crnim čarapama i elegantnim crnim cipelama visokih potpetica. Nosila je i elegantni crnu tašnicu, a crna kosa joj je padala po ramenima u talasima.

Instagram-milena_bogdan-olivera.balasevic

Milena Popović, Igor Jurić i Olivera Balašević

Olivera se odlučila za bebi-roze komplet koji se sastojao iz bolera koji je bio zakopčan i suknje koja je pratila liniju tela i dosezala do ispod kolena. Od obuće se opredila za elegantne krem salonke nižih štikli koje su napred imale mašnu, a uklopila ih je uz veoma interesnatnu krem tašnu. Pustila je plavu kosu da joj pada po rameniam, koja je maltene iste dužine kao i Milenina.

Između ove dve dame na fotografiji je bio i Milenin izabranik, Igor Jurić, koji je nosio belu košulju uz farmerke i bele patike, a sve troje krasio je širok osmeh.

- Novi Sad je grad taman po meri da bi mogao sresti sve one koje želiš sresti. Imam utisak da se tako nešto dogodilo sinoć na premijeri filma "Megdan" - napisala je Olivera u opisu fotografije sa Milenom i Igrom koju je objavila u vidu Instagram priče.

Objavu je podelila i Milena uz dodatak: "Draga Olivera" i srce.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)