Srbija

MILENA POPOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD I ZAKORAČILA U PRIRODU: Osmeh od uva do uva i neverovatan prizor iza nje (FOTO)

"Naša je Srbija najlepša", poručila je ona.

23.09.2024 18:38

MILENA POPOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD I ZAKORAČILA U PRIRODU: Osmeh od uva do uva i neverovatan prizor iza nje (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Državna sekretarka Milena Popović iskoristila je vikend na najbolji mogući način! Ako je suditi prema fotografijama koje je objavila na svojoj društvenoj mreži Instagram, ona je otišla iz Beograda i uputila se u Topolu. Njen izbor uopšte ne čudi jer je ovaj kraj Šumadije posebno zanimljiv, a mnogi ga zovu i Karađorđev grad. Od Beograda je udaljen 80 km, a zemljište je pogodno za razvoj vinogradarstva.

Ona je podelila dve fotografije na društvenoj mreži, a na jednoj je i sama pozirala. Čak i vikendom, Milena je elegantna i u svom prepoznatiljivom izdanju. Na sebi je imala belu košulju i uske, crne pantalone. Pozirala je dok se iza nje video neverovatan prizor. Zelenilo dominira, te samo jedan pogled na fotografiju čini da se osoba opusti i uživa u pogledu. Očigledno, pogled na vinograde se dopao i Mileni koja je veselo stala i zabeležila ovaj momenat. Ipak, Milena je otkrila da se nije uputila na odmor već da je ovo za nju bio radan vikend. Podelila je još jednu fotografiju na Instagramu i pokazala da joj je posao ipak prioritet.

Instagram

Milena Popović pozira u Topoli

- Radni vikend. Topola, Oplenac. Tamo gde kraljevi počivaju, a istorija živi. Naša je Srbija najlepša - poručila je ona.

Nije poznato da li i njen partner Igor Jurić bio sa njom ili je na put otišla sama, ipak na fotografijama ga nismo primetili.

Da podsetimo, Milena je već duži vremenski period srećna u ljubavi sa Jurićem, direktorom Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Jednom prilikom istakla je kako su se upoznali.

- Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo se sreli i počeli da razgovaramo. Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim to - rekla je Milena za Blic jednom i dodala:

- Slučajno smo se upoznali desilo se nešto ponovo. Ja sam jednostavno u njemu videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)