Lice

MILENA POPOVIĆ SE PREKO NOĆI PODMLADILA, ZA SVE JE "KRIV" IGOR JURIĆ: Ovaj detalj niko nije primetio, a ima jaku poruku

Zna šta je najbolje.

27.08.2024 12:20

MILENA POPOVIĆ SE PREKO NOĆI PODMLADILA, ZA SVE JE "KRIV" IGOR JURIĆ: Ovaj detalj niko nije primetio, a ima jaku poruku
Instagram/milena_bogdan

Srpska političarka Milena Popović je dama koja svojom pojavom ostavlja veliki utisak. Ona je neko vreme u vezi sa Igorom Jurićem koji je osnivač Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Ona je pre nekoliko sati podelila fotografiju sa Igorom Jurićem, partnerom, i prijateljima koji su im stigli iz Makedonije u Novi Sad. Možda, vreme koje provodimo kvalitetno sa ljudima koje volimo utiče na to da širimo lepu i pozitivnu energiju i samim tim blistamo na sve načine.

Ipak, ovoga puta Mileninom mladolikom izgledu doprinela je frizura i boja elegantnog sakoa. Bela u kontrastu sa njenom crnom kosom savršeno ističe crte lica, a jača šminka dodatno doprinosi prodornijem pogledu i jačem utisku. Iako mnogi misle da je manje više, ovoga puta nije tako. Nekada je važno naglasiti sve svoje prednosti, što Milena veoma vešto radi. Poznato je da su crna i bela njene boje, a iako joj obe dobro stoje ipak je bela posebna. Tamna boja kose odlično joj pristaje, a često Milena kod frizera uradi lokne koje joj takođe istaknu crte lica.

Od nakita je imala prsten o kojem se mnogo spekulisalo, ali i sat. U pitanju je prsten koji je sama sebi kupila. Osim Igora Jurića koji je zaslužan za dobru energiju, ljubav i pažnju, sama Milena zna kako da odabere prave komade garderobe i na taj način ostavi najbolji utisak, ali i izgleda mnogo mlađe. Njena nova fotografija učinila je da Milena izgleda poput najlepših holivudskih glumica.

Da zaista Milena pleni pažnjom pokazuju i komentari nakon njene objave, a svi su pozitivni. Ljudi su oduševljeni njenim stavom, elegancijom, odnosno generalno pojavom, a ispod objave su se nizali emotikoni srca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)