Roditeljstvo

IGOR JURIĆ NE KRIJE SREĆNE VESTI IZ PORODIČNOG DOMA: Ozareno poručio svima "Čestitajte mi!" (FOTO)

Ljubav sa Milenom Popović cveta.

23.08.2024 15:10

IGOR JURIĆ NE KRIJE SREĆNE VESTI IZ PORODIČNOG DOMA: Ozareno poručio svima "Čestitajte mi!" (FOTO)
instagram-igorjuric73

Milena Popović, udovica političara Olivera Ivanovića, nakon gubitka supruga sreću je pronašla pored Igora Jurića. Njihov odnos, kako ističe, predstavlja pravi brak, budući da su zajedno već duži niz godina, dok takođe i žive zajedno. Ljubav koja ih spaja primećuje se i na društvenim mrežama, gde Milena redovno deli fotografije iz svog privatnog života. Ovoga puta njihova porodica imala je veliki razlog za slavlje.

Naime, Jurić je upravo taj koji je podelio srećne vesti. Fotografija koja se nedavno pojavila na njegovom Instagram profilu raznežila je mnoge. Pogotovo s obzirom na to da je porodica Jurić pretrpela veliku tragediju, a Igor je zajedno sa ćerkom Saškom i sada već bivšom suprugom, smogao snage da nastavi dalje. Sreću je pronašao upravo pored Milene. A njihovi iskreni osmesi govore u korist toga.

Veliko slavlje sinoć je održano povodom rođendana Igorove ćerke Saške Jurić koja je izrasla u divnu devojku, srećno zaljubljenu. 

 

 

Igor je podelio fotografije na kojima sedi sa ćerkom u restoranu i grli je. Na drugoj fotografiji Saška ljubi oca u obraz.

- Zrnca peska čine planine, trenuci čine godine, sitnice čine ceo život… - napisao je Igor u opisu zajedničkih fotografija sa ćerkom.

- Čestitajte mi njen rođendan - ponosno je dodao uz zajedničku fotografiju sa Saškom koju je objavio na priči na Instagramu. Uz ovo je usledila salva čestitki na račun ćerke koja je izrasla u pravu lepoticu.

instagram-igorjuric73

Igor i Saška Jurić

Milena je često pričala o svom i Igorovom odnosu, vodeći se parolom da o sreći ne treba ćutati. Ona je jutros gostovala u emisijiji na televiziji gde je govorila o aktulenim temama, a za tu priliku opredelila se za beli sako. Ova boja sakoa još više je istakla njen preplanuli ten i crnu kosu, a mnogi su se složili da nikada nije bila lepša. Ljubav i skladna veza sa Igorem je samo jedan od razloga njene lepote.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)