Zanimljivosti

DA LI ZNATE KO JE DEČAK SA SLIKE? I tad se videlo da će biti FRAJERČINA - žene uzdišu za njim, a proslavio 64. rođendan

Antonio Banderas je već decenijama jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca.

11.08.2024 13:45

DA LI ZNATE  KO JE DEČAK SA SLIKE? I tad se videlo da će biti FRAJERČINA - žene uzdišu za njim, a proslavio 64. rođendan
Printscreen/Instagram/antoniobanderas

Na Internetu je svanula crno-bela fotografija dečaka koji gasi svećice koja je oduševila mnoge. Nju je objavio poznati glumac Antonio Banderas, dodavši još jednu fotografiju uz nju kako gasi sveće juče za svoj rođendan. Poznati holivudski srcolomac napunio je 64 godine a u tu čast je sa svojim pratiocima podelio tu uspomenu iz detinjstva gde kao petogodišnjak proslavlja rođendan dok sedi za stolom i pomišlja na želju.

- Od ove fotografije do sledeće ima nekoliko decenija. Danas punim  64 godine i zahvalan sam za sve što sam doživeo - napisao je on u opisu objave.

Na fotografiji se vidi holivudski glumac kao dečak kako proslavlja rođendan u krugu svojih najmilijih a već po toj fotografiji moglo se naslutiti da će biti veliki srcolomac.

 

 

Glumica Salma Hajek koja je blizak prijatelj glumca se našla među onima koji su glumcu čestitali rođendan. Osim poznatih i prijatelja koji su mu uputili najlepše želje, fanovi nisu propustili priliku da mu čestitaju rođendan i požele sve najlepše.

- Kako si bio lep. Čestitam!

- Bio si preslatko dete! Srećan ti rođendan!

- Sve najlepše dragi umetniče, za mnogo godina.

- Srećan rođendan prelepi čoveče! Za sve tvoje nove vidike! Živeli!

- Srećan rođendan lepotane! Oduvek sam želela da te upoznam - bili su neki od komentara.

 

 

Glumac po mnogima izgleda sve bolje kako je stariji a nakon razvoda od Melani Grifit mirnu luku našao je u 20 godina mlađoj Nikol. Antonio se razveo od Melani 2015. godine baš u vreme kada joj je bio potreban kao podrška jer se suočavala sa problemima prouzrokovanim alkoholom i drogom. Glumac je navodno odlučio da je ostavi jer je bila opsednuta operacijama i potpuno je izobličila svoj lik zbog toga.

Španski glumac jednako pleni pažnju i sada kada gazi odlučno 7.deceniju a žene širom sveta i dalje za njim uzdišu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)