Zanimljivosti

KASANDARA NAPRAVILA KOLAPS U BEOGRADU: Grmi početkom šeste decenije - providan kombinezon otkrio previše (VIDEO)

Osmeh "od uva do uva" i poljupci čim je kročila u Srbiju.

23.09.2024 15:52

KASANDARA NAPRAVILA KOLAPS U BEOGRADU: Grmi početkom šeste decenije - providan kombinezon otkrio previše (VIDEO)
instagram-lacoraima-republika

Popularna venecuelanska glumica Koraima Tores (51), poznata po neprevaziđenoj ulozi Kasandre u legendarnoj sapunici iz devedesetih, stigla je u Beograd i odmah osvojila srca okupljenih obožavalaca. Latinoamerička zvezda se priključuje seriji "Igra sudbine", a na aerordromu Nikola Tesla pojavila se sveža i raspoložena. Čim je spazila snimatelje, oduševljeno je uskliknula i počela redom da šalje poljupce. Još jedanput je osvojila sva srca obožavalaca u našoj zemlji dokazavši da je pristupačna, a dolazak u Srbiju joj izuzetno prija.

- Jako sam srećna i uzbuđena, spremna sam na sve u Srbiji - rekla je glumica kratko dok se kretala kroz aerodromsku zgradu. 

Tores je nosila kombinezon bordo boje koji je bio u vidu klasične zatvorene majice dugih rukava, ali koja je bila prilično providna, pa se ispod nje nazirao bujan dekolte. U donjem delu su usledile zvonaste pantalone, koje su isticale sve njene adute, a uklopila ga je uz visoke štikle. Primetno je da glumica izgleda drastično mršavije početkom šeste decenije, u odnosu na seriju koja ju je proslavila 1992. godine. Na ravnom stomaku, zaobljenoj zadnjici i očigledno izrazito bujnom poprsju koje se moglo videti kroz proziran kombinezon bi joj pozavidela svaka.

Tada devetnaestogodišnja Kasandra imala je zavidne obline i izrazito crnu lokanstu kosu u seriji. Karaima je s druge strane danas ponela veoma diskretnu šminku, dok joj je kosa srednje dužine, smeđe boje i sa pramenovima.

Ovo nije prvi put da glumica posećuje Srbiju. Još 2017. godine ona je obišla Beograd, Novi Sad i Niš, a tada je oduševljena rekla: "Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim! Srbija ima specijalno mesto u mom srcu."

instagram-lacoraima-republika

Koraima Tores na aerodromu

Glumica, aktivna na društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka, neretko objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, često bez trunke šminke, ponosno pokazujući prirodni izgled i vitalnost.

Njeni pratioci ne propuštaju priliku da joj u komentarima upute komplimente. Popularna Kasandra rado komunicira sa fanovima putem snimaka uživo na društvenim mrežama, a posebnu pažnju privlače njene fotografije sa letovanja, na kojima ponosno pokazuje savršenu figuru i zategnute trbušnjake. Iako mnogi spekulišu o mogućim estetskim zahvatima, Koraima je poznata po tome da vodi računa o zdravoj ishrani i redovnom vežbanju, što pripisuje svojoj mladolikosti i vitkom telu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)