Moda

ŽENA-MAČKA POSLE NEGLIŽEA NA CRVENOM TEPIHU, PONELA I GOLU HALJINU: Priznala zbog čega izgleda nikad bolje sa 58 (FOTO)

Samo je ovo izbacila iz ishrane, a rezultat nije izostao.

15.09.2024 20:00

ŽENA-MAČKA POSLE NEGLIŽEA NA CRVENOM TEPIHU, PONELA I GOLU HALJINU: Priznala zbog čega izgleda nikad bolje sa 58 (FOTO)
Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica Hale Beri (58), otvorila je dušu o strogim rutinama zdravlja koje je održavaju vitalnom i mladolikom, čak i u 59. godini života. U razgovoru za magazin "Marie Claire", oskarovka je otkrila da se sada oseća bolje i snažnije nego u mlađim godinama, naglašavajući da ne pridaje veliki značaj starenju.

- Godine su samo broj koji nam daju pri rođenju - izjavila je ona, dodajući kako sada oseća da je na vrhuncu svog života.

Podsećamo da je Hale objavila slike na kojima je samo u donjem vešu, a grudi je prekrila pravim crnim mačkama, koje je, navodno, zatekla u svom dvorištu čime je veoma verodostojno rekreirala svoju ulogu žene-mačke na filmu. Potom je na premijeri filma "Union" (Unija), u kojem glumi sa Markom Volbergom ponela veoma provokativnu haljinu-spavaćicu. U pitanju je bila potpuno providna toaleta od crnog tila sa čipkom koja je više izgledala kao negliže nego kao haljina dostojna crvenog tepiha, a ispod se kompletno video i donji veš, takođe providan.

 

 

Glumica se ovog puta za magazin "Marie Clare" fotografisala u veoma izazovnom izdanju. Ponovo je ponela "golu haljinu" koja je bila dugih rukava i zatvorena do grla, ali potpuno providna, a po sebi je imala vezene cvetne detelje od pliša. 

Ona svoje dobro zdravlje i vitalnost, kao i odlično telo pripisuje terapiji crvenim svetlom, redovnim treninzima i dijeti bez šećera. Naime, glumica već godinama praktikuje ove metode, a uz to koristi i koktel vitamina i suplemenata, uključujući progesteron, testosteron i estriol. Uz to primenjuje tretmane "toplom i hladnom terapijom", kako bi održala ravnotežu u svom organizmu.

 

 

Hale, koja je dijabetičar od ranih 20-ih, priznaje da nema nikakvu želju za šećerom. 

- Šećer je neprijatelj. Ne postoji ništa slatko što bi mi sada bilo privlačno. Mogli biste da mi platite, ali jednostavno me ne zanima. Mi žene, mnogo više nego muškarci, bivamo definisane prema godinama i to nas ponekad može sputavati. Moramo to prekinuti i reći: "Ne, radiću ono što mogu sve dok se dobro osećam!'" - istakla je ona, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)