Lice

NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE GLUMICE ZAPANJILE FANOVE: Zavisnost od alkohola i plastične operacije su učinile svoje! (FOTO)

Nekada je važila za lepoticu kojoj nema ravne.

14.09.2024 14:58

NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE GLUMICE ZAPANJILE FANOVE: Zavisnost od alkohola i plastične operacije su učinile svoje! (FOTO)
Ron Wolfson, 1985 All Rights Reserved / Everett / Profimedia

Glumica Heder Loklir (62), koja je nekada osvajala srca gledalaca kroz serije "Melrose Place" i nezaboravnu "Dinastiju", danas izgleda neprepoznatljivo. Paparaci su je uhvatili na ulicama Kalifornije kako izlazi od manikira u crnoj oversajz pamučnoj haljini koja izgleda kao za plažu, uz koju je ponela veliku torbu brenda Louis Vuitton.

Nije se znalo da li joj je u gorem stanju kosa koja je delovala poput slame, ili krajnje opuštena koža. Pored svega već godinama joj je lice krajnje izdeformisano zbog posledica preteranog korišćenja botoksa i drugih operacija. Ovog puta imala je i velike dioptrijske naočare metalnog okvira.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Heder Loklir

Glumica se poslednjih godina totalno povukla iz svetla glume zbog problema sa alkoholom. Njeno lice, izmenjeno brojnim estetskim operacijama, deluje natečeno i izobličeno, a mnogi se pitaju šta se dogodilo sa nekadašnjom lepoticom koja je krasila naslovne strane časopisa.

Prema izvorima bliskim glumici, ona se već godinama bori sa problemima zavisnosti. Više puta je bila na rehabilitaciji, ali njeni prijatelji sumnjaju da su se stari problemi vratili. Takođe je imala burne incidente sa fizičkim nasiljem, od kojih je najpoznatiji onaj iz 2018. godine. Tada je došlo do fizičkog sukoba sa verenikom Krisom Haiserom. 

 

 

Heder je više puta imala ispade pod uticajem alkohola. Čak je napala i gušila svoju majku, a jednom prilikom je uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Glasine o tome da je koristila i opijate prate je već neko vreme, ali te tvrdnje nikada nisu zvanično potvrđene.

Nekada omiljena glumica, koja je osvajala publiku širom sveta šarmom i lepotom, danas se suočava sa posledicama svojih loših izbora i teško se nosi sa izazovima života van reflektora. Njeni obožavaoci, koji su je godinama pratili, sada izražavaju zabrinutost za njeno zdravlje i nadaju se da će uspeti da se oporavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)