Telo

IMA 66 GODINA, SKINULA SE U ZEBRASTI BIKINI I ZAPLIVALA: Pokazala šta je samopouzdanje - ali i kako održava TOP figuru!

Evo kako je čuvena Šeron Stoun prikazala svoj dnevni trening.

13.09.2024 14:39

IMA 66 GODINA, SKINULA SE U ZEBRASTI BIKINI I ZAPLIVALA: Pokazala šta je samopouzdanje - ali i kako održava TOP figuru!
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Šeron Stoun (66) privukla je pažnju svojim izvanrednim izgledom u malom braon i belom bikiniju sa printom zebre tokom treninga u bazenu u petak. Na snimku koji je podelila na Instagramu, Šeron izlazi iz bazena s osmehom na licu, uživajući u vežbi dok se kreće kroz vodu pre nego što se popela uz stepenice i pozirala pred kamerom.

Šeron je za ovu priliku izabrala elegantnu punđu za svoje plave pramenove, uz dodavanje modernih nijansi. Takođe, otkrila je svoj tajni trik za vežbanje – tegove pričvršćene za gležnjeve tokom plivanja. U klipu se može videti i njen francuski buldog po imenu Bandit, kojeg je usvojila 2018. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Njen post je ubrzo preplavljen komentarima obožavalaca koji su joj upućivali pohvale, izražavajući divljenje njenim godinama i izgledom.

- Nadam se da ću u svojim godinama izgledati ovako sjajno, jedan je od komentara koji je odražavao osećanje mnogih njenih fanova.

U natpisu, glumica je obavestila svoje pratioce da je upravo završila svoj poslednji trening sa trenerkom Kristinom pre snimanja novog filma.

- Tako uzbuđena za “Niko 2”(Nobody 2) sa @therealbobodenkirk, napisala je ona.

Šeron trenutno radi na snimanju akcijskog trilera “Niko 2”, koji je direktan nastavak filma “Niko” iz 2021. godine, u kojem Bob Odenkirk igra glavnu ulogu. U nastavku, Odenkirk će igrati glavnog antagonista, dok se očekuje da će se Koni Nilsen vratiti kao uspešna i emocionalno otuđena supruga glavnog junaka Hača Mensella, Beka Mensel, koji možda krije tajnu prošlost.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)