Moda

IMA PREZGODNO TELO U 57. GODINI I PROVOCIRA U BIKINIJU: Od dekoltea slavne glumice SRCE STAJE, bila je i ostala BOGINJA

A šta god obuče, to izgleda na njoj tako dobro.

15.08.2024 16:20

IMA PREZGODNO TELO U 57. GODINI I PROVOCIRA U BIKINIJU: Od dekoltea slavne glumice SRCE STAJE, bila je i ostala BOGINJA
TRB / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Salma Hajek privlači veliku pažnju kako uživo tako i na društvenim mrežama gde je pratioci sa zadovoljstvom prate. Jedna od najzgodnijih glumica sa zavidnim poprsjem često dokumentuje svoja putovanja i odmore, na kojima kao i većina nas voli da se prepusti trenutku. Iako smo je ovog leta više puta viđali u izazovnim izdanjima, vatru je zapalila najnovijom objavom na Instagramu gde uživa na jahti dok se sunča i zabacuje kosu na vetru.

Ovog puta glumica je nosila jarki magenta bikini gornji deo koji je uparila sa maramom na ljubičaste i žute jarke pruge koju je vezala oko struka. 

Svoj letnji stajling je upotpunila sunčanim naočarama.

- Dan za lošu ili dan za slobodnu kosu - napisala je ona u svojoj objavi aludirajući na vetar koji je na trenutak omeo njeno fotografisanje ali koji je istovremeno napravio sjajne fotografije.

Salma voli često da podeli na svom Instagramu njen najnoviji izgled kupaćeg kostima bez obzira da li se izležava kraj bazena u Gucci jednodelnom bikiniju ili voli da zaroni u vodu u setu sa boho uzorkom, prenosi Harper's Bazar.

Kada je objavila fotografije u bikiniju pre tri godine, ona je to opisala kao "oslobađajući" čin u jednom intervjuu.

- Morala sam da smršam i vežbam, da bih ušla u bikini krajem prošle godine. Drago mi je što sam napravila mnogo slika, nije me sramota, jer je to bila prva nedelja odmora - rekla je ona tada.

Poslednja objava u ljubičastom bikiniju gde meksička glumica uživa u zalasku sunca privukla je veliku pažnju i sakupila preko 605.000 sviđanja. Komentari oduševljenih fanova takođe nisu izostali.

- Vau, vredno divljenja!

- Predivan dan žene koja uživa u životu a odlične fotografije dočaravaju svu njenu lepotu.

- Ženo izgledaš toliko moćno!

- Prezgodna - bili su neki od komentara.

Glumici su mnogi poručili da je poput vina i da je s godinama sve lepša i zgodnija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)