Moda

PLASTIČNA LJUBAVNICA ŽARI I PALI U MINI-HALJINI! Milijardera i verenicu saleću u izlasku, ona pokazala pakleno izdanje

Džef Bezos provodi vreme sa svojom dragom u Italiji i privlače pažnju gde god da pođu.

15.08.2024 13:04

PLASTIČNA LJUBAVNICA ŽARI I PALI U MINI-HALJINI! Milijardera i verenicu saleću u izlasku, ona pokazala pakleno izdanje
Profimedia.rs

Osnivač kompanije "Amazon" Džef Bezos sinoć je uslikan kako uživa u izlasku u Rimu s izabranicom Loren Sančez. Nije strano mnogim poznatim ličnostima da italijansku prestonicu biraju za romantična putovanja, pa se tako i ovaj milijarder odlučio na sigurno.

Njih dvoje su uživali u romantičnoj šetnji do Fontane di Trevi, a kasnije su otišli na večeru kad su okom kamere uslikani u intimnim trenucima.

Ipak, ono što je pažnju mnogih više od poljupca zaljubljenog para privuklo bilo je izdanje Džefove verenice, koju zovu "plastična ljubavnica". Loren je uslikana u crvenoj kratkoj efektnoj haljini, a budući da je brineta, ovaj efektan stajling joj je savršeno pristajao. Lepo oblikovanu figuru istakla je ovom haljinom, koja je išla oko vrata dok su leđa bila gola.

COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekada ljubavnica, sada verenica bilionera ostavila je sve bez teksta izdanjem u kojem se pojavila

Za potpuni stajling opredelila se za sandale koje su izgledale efektno uz ovo njeno izdanje.

Par je uslikan kako se ljubi pored čuvene fontane dok je evidentno da je milijarder uživao u društvu svoje verenice.

Loren je inače po profesiji novinarka i voditeljka i izveštavala je sa raznih važnih događaja. Radila je za nekoliko medijskih kuća, a svojevremeno je bila uvrštena u najzgodnije i najlepše žene.

COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Papraci su uhvatili intimni trenutak zaljubljenog para pored čuvene rimske fontane

Ipak, prema pisanju mnogih medija, njena lepota je ostala u senci nakon što se podvrgla mnogim estetskim korekcijama. Ona je bila u braku sa holivudskim agentom Patrikom Vajtselom, s kojim ima sina i ćerku. Ipak, njena afera sa Džefom došla je u žižu javnosti 2018, kad su još oboje bili u braku. Milijarder se u međuvremenu razveo od supruge, sa kojom je proveo 25 godina, a kasnije je to učinila i ona.

Na njena provokativna izdanja smo već navikli, a na radost jačeg pola, ona često voli da istakne svoje atribute kroz takve izazovne stajlinge. Iako je viđamo i u svedenijim i poslovnim izdanjima čini se da Loren voli ovakve šik i malo napadnije stajlinge.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)