Lice

NEKADAŠNJA GLUMICA SE BUKVALNO RASPADA: Droga joj "pojela" pola lica, lekar joj bez njenog znanja ugradio šipke! (FOTO)

Nove fotografije zapanjile javnost.

12.09.2024 21:00

NEKADAŠNJA GLUMICA SE BUKVALNO RASPADA: Droga joj "pojela" pola lica, lekar joj bez njenog znanja ugradio šipke! (FOTO)
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Danijela Vestbruk (50) poznata po ulozi u popularnoj britanskoj seriji "EastEnders", našla se ponovo u centru pažnje zbog drastičnih promena svog izgleda i zdravstvenih problema koji su rezultat dugogodišnje borbe sa zavisnošću od kokaina. Nove fotografije su ponovo ugledale svetlost dana, a svet je u šoku. 

Ova nekada slavna zvezda, čiji je život postao sinonim za tragičan pad sa vrha slave, prolazi kroz niz plastičnih operacija kako bi popravila lice koje je drastično uništeno zbog godina korišćenja opasnih supstanci. Kako britanski mediji izveštavaju, ona je nedavno otputovala u Tursku na još jednu operaciju lica, a slične zahvate je već imala u Liverpulu, gde su joj deo rebara ugradili u jagodične kosti kako bi ih rekonstruisali.

- Proces nije gotov, ali se nadam da će mi ovaj zahvat pomoći da povratim deo izgubljenog izgleda - izjavila je glumica nedavno za The Sun.

fopo west40 / Backgrid UK / Profimedia, fopo west40 / Backgrid UK / Profimedia

Danijela Vestbruk

Glumičini zdravstveni problemi počeli su zbog višegodišnje zavisnosti od kokaina, koja je dovela do potpunog uništenja nosne hrskavice i jagodičnih kostiju. Nervi na njenom licu gotovo su uništeni, a brojne operacije bile su jedina opcija za rekonstrukciju lica.

Ona je otkrila da joj propadaju obrazi i da umesto zuba ima šrafove koji joj režu jezik dok govori. Priznala je da se nekih dana probudi i leva strana lica joj je potpuno utonula. U ostalim trenucima bila bi u agoniji jer bi bila natečena zbog kosti koje su joj trulile i oslabile.

XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia

Danijela Vestbruk ranije

Iako se nada da će joj plastične operacije pomoći da popravi izgled, iskustva koja je imala sa estetskim zahvatima nisu uvek bila pozitivna. U jednom od slučajeva, glumica je tvrdila da je doktor bez njenog pristanka ugradio metalne šipke u njeno lice, što je izazvalo strašne bolove. 

- Imam osećaj kao da imam rupu u glavi -  opisala je svoje iskustvo nakon operacije u Turskoj, dodajući da su joj bolničari čak oduzeli telefon kako ne bi mogla da dokumentuje stanje u kojem se našla.

 

 

Njena borba sa zavisnošću počela je još u tinejdžerskim godinama. Danijela je prvi put probala kokain sa 14 godina, a tokom godina, na drogu je potrošila više od 250.000 evra.

- Zavisnost mi je uništila život - izjavila je glumica, dodajući da su posledice ne samo fizičke, već i psihološke.

Vestbrukova je posebno šokirala javnost kada je otkrila da je konzumirala drogu čak i tokom trudnoće. 

- Porodila sam se u WC-u dok sam bila pod dejstvom kokaina. Bila sam u strašnom stanju i niko nije mogao da mi pomogne - priznala je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)