Lice

ADVOKATICA SMUVALA GLUMCA I PROMENILA LIČNI OPIS: Klunijeva draga je OVAKO izgledala pre svih operacija - NEVERICA

Promena je očigledna.

02.09.2024 12:34

ADVOKATICA SMUVALA GLUMCA I PROMENILA LIČNI OPIS: Klunijeva draga je OVAKO izgledala pre svih operacija - NEVERICA
Profimedia

Inteligencija i privlačnost Amal Kluni se ne dovodi u pitanje. Pre nego što je postala partnerka Džordža Klunija, ona je već postala prepoznatljiva. Radi kao advokatica još od 2000-ih, prvi put je ušla u oči javnosti 2013. godine kada su počele da kruže glasine o njenoj vezi sa Džordžom. U brak sa glumcem je stupila 2014. godine, a par se upoznao godinu ranije u njegovoj kući na jezeru Komo.

Credit: Mauceri/MacFarlane / INSTAR Images / Profimedia

Amal Kluni pre plastičnih operacija

Britanska advokatica je zadržala uglavnom tradicionalni stil lepote otkako je ušla u Holivud. Amal stavlja svetle boje za usne i kozmetiku koja izgleda prirodno na njenim očima kako bi istakla njenu dugu, kosu i prelepe tamne crte lica. 

Da li je imala plastične operacije?

Prema rečima čuvenog njujorškog hirurga, dr Leonardu Grosmanu, Amal Kluni je podvrgnuta injekcijama botoksa, zatezanju lica, operaciji očnih kapaka, filerima i rinoplastici. Amal Kluni se navodno podvrgla plastičnoj operaciji kako bi postigla svoj sadašnji izgled.

Ona se odlučila na ulepšavanje lica, jer veruje da je od značaja da izgleda najbolje za kameru. Njen izgled je poslednjih godina doživeo dramatične izmene. Navodno je prošla mnoge procedure kako bi poboljšala svoju lepotu i suočila se sa posledicama starenja, navodi nekoliko tabloida i stručnjaka.

shutterstock.com

Ovako Amal izgleda danas

Smatra se da se prilično promenila nakon što se udala za Džordža Klunija. Budući da je jaka žena u centru pažnje, ne bi bilo šokantno da se Amal podvrgne plastičnoj operaciji. Prema dr Leonardu Grosmanu, doktoru medicine i talentovanom plastičnom hirurgu u Njujorku sa dugogodišnjim iskustvom, možda je primala injekcije botoksa, izjavio je za medije.

Izgleda da stari unazad. Lice joj je bez bora što je verovatno rezultat botoksa. Takođe, još jedna značajna promena je da je imala tanje usne pre, a sada su punije. 

Ipak, ona nikada nije brinula šta drugi ljudi misle o njoj. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)