Lice

OD LICA SLAVNE GLUMICE U VENECIJI PODILAZI JEZA: Doktorka pobrojala šta je radila - to ne može bez operacije!

Iako pokušava da uveri javnost kako je prirodna, njeno lice govori drugačije.

31.08.2024 11:03

OD LICA SLAVNE GLUMICE U VENECIJI PODILAZI JEZA: Doktorka pobrojala šta je radila - to ne može bez operacije!
Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna holivudska glumica Nikol Kidmen (57) na 81. Filmskom festivalu u Veneciji 2024. predstavila je film "Babygirl", erotski trilera koji je već izazvao veliku pažnju zbog eksplicitnog sadržaja.

Međutim, više od filma priča se o njenom pojavljivanju na crvenom tepihu i licu glumice koje izaziva jezu. Njeni fanovi na društvenim mrežama su šokirani i poručuje da izgleda kao porecelanska lutka od silnog zatezanja i botoksa koji koristi već decenijama.

Fanovi u šoku

Čak i laicima je jasno da je Kidmanova postala zavisna od estetske hirurgije iako je više puta demantovala, a potom i potvrdila da je koristila botoks.

- Šta se desilo sa njenim licem? Opet je preterala sa botoksom? 

- Bože, ne razumem šta ovako lepoj ženi treba da se ovako upropasti...- Šta je uradila s jagodicama? Izgledaju kao da će eksplodirati!

- Ostali su došli da se slikaju u svojim pažljivo odabranim odevnim kombinacijama, ali onda stiže ona... kraljevska, ohola, lepa, Diva...

 

 

- Kako uspeva da se nasmeje posle svega ovoga što ima na licu.

- Nikol, niko ne može da zaustavi starenje, pa niti ti. Pomiri se s tim već jednom - bili su samo neki od komentara na X mreži, nekadašnjem tviteru.

Sama Kidmanova se već godinama pokušava da uveri javnost kako ne preteruje sa botoksom i estetskim korekcijama, iako njeno lice govori drugačije. 
U intervju za Mari Kler 2007. ona je tvrdila da je potpuno prirodna.

- Da budem iskren, potpuno sam prirodan. Nemam ništa na licu ili bilo šta. Nosim kremu za sunčanje i ne pušim. Vodim računa o sebi. I veoma sam ponosan što to mogu reći - rekla je ona tada.

Samo četiri godine kasnije priznala je da je ipak koristila botoks, ali da joj se nisu dopali efekti i da je navodno prekinula s tim.

- Nije mi se svidelo kako mi je lice izgledalo posle. Sada ga više ne koristim — mogu ponovo da pomeram čelo! - priznala je ona.

 

 

Iako Kidmanova tvrdi da nikad nije išla na estetsku korekciju lica dr Dara Liotom, stručnjak za estetsku hirurgiju uverena je da je ona nedavno. Kako je objasnila doktorka njene fotografije i snimci ostavljaju malo sumnje da je imala operaciju za podizanje lica i vrata.

- Može se reći po pravcu da su dublje strukture lica povučene i podignute! Najočiglednije je na repu obrva i uglu usana. Linija vilice i vrat izgledaju zategnutije i mnogo mlađe. Njene dublje strukture lica su povučene i podignute, a tako nešto nije moguće bez ozbiljne estetske operacije - poručila je nedavno ova doktorka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)