Zanimljivosti

"NAKON ODNOSA MORALA SAM DA NASTAVIM DA SE ZADOVOLJAVAM": Nikol o najprovokativnijim scenama u istoriji erotskog filma

Njeno prisustvo na premijeri u Veneciji ostaje otvoreno.

30.08.2024 15:10

"NAKON ODNOSA MORALA SAM DA NASTAVIM DA SE ZADOVOLJAVAM": Nikol o najprovokativnijim scenama u istoriji erotskog filma
Credit: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Venecija je ponovo u centru filmskog sveta, a sve oči su uprte u glumicu Nikol Kidman (57), koja je upravo stigla u grad na vodi. Oskarovka će večeras prisustvovati premijeri svog novog filma "Babygirl", erotskog trilera koji je već izazvao veliku pažnju zbog eksplicitnog sadržaja. 

Nikol se u Veneciji pojavila u jednostavnoj crnoj svilenoj haljini kratkih rukava, koja se u donjem delu širila u A-kroj. Dekolte je bio prilično dubok, dok je izbor obuće pao na bele sandale visokih potpetica. Glumica maltene uopšte nije imala šminku, a kosu je podigla u visok rep. Frizura je istakla njenu mladolikost još više, budući da uveliko gazi šestu deceniju.

 

 

Nikol je pre tačno 25 godina, takođe u Veneciji, predstavila film "Širom zatvorenih očiju", koji je tada šokirao publiku svojim kontroverznim scenama. Sada se vraća filmom koji, kako mnogi tvrde, pomera granice još dalje.

"Babygirl" - Granice umetnosti i provokacije

"Babygirl" priča priču o Romi, moćnoj poslovnoj ženi iz Njujorka, koja vodi dvostruki život balansirajući između uspeha u karijeri i izazova u braku sa pozorišnim rediteljem, koga igra Antonio Banderas. Međutim, kada Semjuel, mlađi pripravnik, kog tumači Haris Dikinson, uđe u njen život, Romina karijera i porodična stabilnost bivaju dovedene u pitanje. Strastvena afera između njih dvoje dovodi do neizbežnih komplikacija i skandala.

"Ovo je bio najveći izazov u mojoj karijeri"

Glumjica je u ekskluzivnom intervjuu za "Vanity Fair" otvoreno govorila o svom najnovijem filmu.

- Ovo je najprovokativniji film koji sam ikada snimila. Bilo je trenutaka kada sam se osećala veoma ranjivo. Scene su vrlo intimne, a jedna od njih, u kojoj moj lik masturbira nakon odnosa sa mužem, bila je posebno izazovna za mene - otkrila je Kidmanova.

 

 

Ona je dodala da nije sigurna da će moći da gleda film na velikom platnu tokom premijere. 

- Napravila sam mnogo filmova koji su bili eksponirajući, ali ništa ovako. U redu, ovo je napravljeno za veliki ekran i da ga ljudi vide, ali onda ja kažem, to je drastično. Tokom snimanja, osećala sam se "izloženo" kao glumica, kao žena, kao ljudsko biće - istakla je.

Dok se venecijanska publika priprema za premijeru, postavlja se pitanje hoće li Nikol imati hrabrosti da se suoči sa publikom nakon projekcije. Iako je godinama bila poznata po svojoj smelosti i spremnosti da istražuje složene i često kontroverzne uloge, Kidman priznaje da je "Babygirl" nešto sasvim drugačije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)