Zanimljivosti

BIVŠA SRPSKA SNAJKA NE MOŽE DA POMERI LICE OD BOTOKSA I SVI TO PRIMETE: Adrijana je u 5. deceniji, a uvek radi na lepoti

Ona se pojavila na premijeri sa partnerom i decom.

05.09.2024 12:22

BIVŠA SRPSKA SNAJKA NE MOŽE DA POMERI LICE OD BOTOKSA I SVI TO PRIMETE: Adrijana je u 5. deceniji, a uvek radi na lepoti
Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Bivša srpska snajka i nekadašnji brazilski top model Adrijana Lima (43), pojavila se sa sadašnjim partnerom i  producentom Andreom Lemarsom na svetskoj premijeri filma "The Thicket" u Los Anđelesu. Društvo su im pravila deca uključujući i njene dve ćerke Sijena i Valentina koje je dobila u braku sa proslavljenim srpskim košarkašem Markom Jarićem.

"Zaleđena" od botoksa

Adrijana, koja je godinama važila za najlepšu ženu sveta i jedan od najpoznatijih top modela "Viktorije Sikret", poslednjih godina je sve često na meti kritika jer je, kako smatraju neki, preterala sa botoksom

Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Adrijana Lima jedva da pomera lice, a čelo je "zaleđeno"

Na crvenom tepihu brazilska lepotica je izgledala nikad bolje, ponovo je u top formi i grmela je na crvenom tepihu vešto pozirajući fotografima, iako je bilo jasno da ne može da pomeri lice. Mimika na njenom licu praktično ne postoji, pa izgleda kao "zaleđena". Iako je u petoj deceniji života ona na licu nema ni jednu boricu, niti nepravilnost što je dokaz da redovno koristi botoks koji daje upravo taj "zaleđeni" lik bez mogućnosti normalnog pomeranja mišića lica.

Kako se vidi na snimku koji se pojavio na X mreži ona je u jednom trenutku pokušala da se nasmeši, ali je to više ličilo na grimasu nego na osmeh.

Nakon rođenja sina Sajana, pre dve godine, lepa Brazilka se našla na udaru žestokih kritika zbog svog izgleda. Tokom trudnoće se ugojila, lice joj se deformisalo i izgledalo natečeno, ali sad kad je ponovo doterala liniju i izgleda kao u najboljim manekenskim danima.

Nakon što se odlobodila viška kilograma ona je uspela da povrati i svoj dobro prepoznatljivi lik koji joj je doneo milione dolara dok je radila kao top model i uprkos svemu i dalje je najlepša žena na svetu. 

Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Adrijana Lima u belom izdanju

Za premijeru Adrijana je odabrala bele široke pantalone i beli sako sa interesantnim detaljem na kuku, dok je kosu vezala u visoki rep i na uši stavila velike alke. Bivša srpska snajka izgledala je moćno u belom, a njeno lice je sijalo od sreće.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)