Zanimljivosti

EVO ŠTA JE ADRIJANA LIMA REKLA O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Sa vragolastim osmehom i sjajem u oku, nije mogla da prećuti jedno

I bivša srpska snajka je veliki obožavalac prvog reketa sveta, što je potvrdila jednom prilikom u intervjuu.

29.05.2024 14:45

EVO ŠTA JE ADRIJANA LIMA REKLA O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Sa vragolastim osmehom i sjajem u oku, nije mogla da prećuti jedno
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Adrijana Lima je jedna od najlepših žena na svetu. Poznata manekenka je za vreme svoje karijere šetala pistom "Viktorije Secret "u izazovnom i najskupljem donjem vešu, a krasila je i naslovnice mnogih poznatih časopisa. Našem bivšem košarkašu Marku Jariću je pošlo za rukom da osvoji njeno srce, ali nažalost taj brak nije dugo potrajao.

Bivša srpska snajka je bila vrlo naklonjena našoj zemlji i svim dešavanjima u vezi sa njom, barem u to vreme. To potvrđuje i jedan snimak koji je ovih dana viralan na TikToku u kom bivša manekenka govori sa velikim oduševljenjem o Novaku Đokoviću.

- Ja sam veliki obožavalac Novaka Đokovića, što je normalno kako sam udata za srpskog košarkaša. Moj muž je takođe njegov veliki obožavalac. Dobro je videti da on podržava svoju zemlju i da brine o deci. Radi tako dobar posao u pomaganju deci na različite načine, tako da sam veoma ponosna na njega - rekla je Lima jednom prilikom u jednom intervjuu.

Simpatija Viktorijinog anđela prema radu i posvećenosti srpskog tenisera, naišla je na oduševljenje i pozitivne reakcije ljudi na ovoj mreži, koji su odmah komentarisali ovu njenu izjavu.

- Toliko je volim.

- Mama.

- U pravu je.

- E moj Marko...

- Ovakva žena da se prevari Bože - bili su neki od komentara.

Mnogi fanovi bivše manekenke ne mogu da prebole njen razvod od Marka Jarića, jer su smatrali da su idealan par, dok su drugi opet rekli da ona zaslužuje bolje. Lima je u međuvremenu imala neke neuspele veze, a iz sadašnje veze sa partnerom Andreom Lamersom dobila je sina. Iz braka sa Markom Jarićem Adriana ima dve ćerke, Sienu i valentinu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)