Zanimljivosti

OVAKO JE GOVORILA MLADA VEDRANA RUDAN! Njen jezik seče kao sablja, kaže da starijim ženama trebaju mlađi ljubavnici

Hrvatska spisateljica je jednom prilikom dala zanimljiv savet voditelji jedne televizije.

29.05.2024 13:30

OVAKO JE GOVORILA MLADA VEDRANA RUDAN! Njen jezik seče kao sablja, kaže da starijim ženama trebaju mlađi ljubavnici
Tanjug/Vladimir Šporčić

Prethodnih par nedelja sve je pogodila vest da poznata spisateljica i novinarka Vedrana Rudan, boluje od raka. Tužnu vest je podelila sa svojim čitaocima na blogu, ističući kako ju je to saznanje slomilo, kako nju tako i njene najbliže.

U vezi sa tim, ovih dana društvenim mrežama kruže snimci njenih oprečnih izjava u kojima britko i bez "dlake na jeziku" odgovara na pitanja novinara i daje najnezgodnije odgovore na mnoga pitanja, što nije ništa strano kada je u pitanju ova hrvatska novinarka.

Gostujući u jednoj emisiji na B92 kao mnogo mlađa, u razgovoru sa novinarkom otkrila je kako je zabavljanje sa mlađim muškarcem kada je starija žena u pitanju, nešto što pozitivno utiče na nju i njenu psihu. 

- Stara žena koja ima mladog ljubavnika nikada nije tužna. A kada ode pogleda iza sebe "dok je trajalo bilo je lepo" govorim iz vlastitog iskustva. I vi si nađite nešto mlađe i bićete opušteniji - odsečno je rekla Rudanova.

Vedrana je u komentarima ljudi na Instagramu, gde je video i objavljen, kao i uvek naišla na oduševljenje korisnika ove mreže, koji su komentarisali kako je u svom stilu, sarkastično, dala osvrt na zabavljanje sa mlađim muškarcem. U svakoj prilici kako pokušava da isprovocira sagovornika, čak i onda kada je gost, po mnogima je poznatoj novinarki i ovaj put uspelo. 

Neki od korisnika mreže su prokomentarisali kako je Vedrana i tada kao "starija žena" izgledala odlično, ako ne i bolje od voditeljke u čijoj je emisiji bila gost.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)