Zanimljivosti

GLUMAC KOGA SRBI OBOŽAVAJU U SVE GOREM STANJU: Žena Brusa Vilisa objavila njegove fotografije koje slamaju srce! (FOTO)

On je izrazito mršav i zabavlja se kao da je dete.

28.05.2024 20:20

GLUMAC KOGA SRBI OBOŽAVAJU U SVE GOREM STANJU: Žena Brusa Vilisa objavila njegove fotografije koje slamaju srce! (FOTO)
Shutterstock

Čuveni glumac Brus Vilis (69) koji se povukao iz sveta filma zbog teške bolesti izgleda sve mršavije i lošije. Njegova supruga Ema objavila je na društvenim mrežama fotografije glumca koga u Srbiji koje slamaju srce i teraju suze na oči njegovim fanovima.

Na slici objavljenoj pre nekoliko sati vidi se Vilis kako sedi u dvorištu sa ženom i pravi balone od sapunice poput detata.

Glumac je izrazito mršav, a ovo ponašanje sugeriše i da mu nije dobro, jer verovatno je sve manje svestan šta radi i sveta oko sebe. Vilis je slikan i sa malenim crno- belim psićem, očigledno ljubimcem cele porodice.

 

Ema je zabeležila i trenutak kako Brus na krilu drži unuku, dok joj se smeje svojim dobro prepoznatljivim širokim osmehom. 

U pitanju je jednogodišnja Lueta Ajzli Tomas Vilis ćerka Brusove najstarije naslednice Rumer koju je dobio u braku sa Demi Mur.

Sve ovo fotografije čuvenog glumca izazvale su emotivne reakcije njegovih fanova širom sveta koji ne kriju tugu zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja.

- Tako tužno! Volim te Bruse Vilise i voleću te zauvek.

- Ti si najbolju glumac svih vremena. Možda ti nas zaboravljaš, ali mi tebe nikad nećemo.

- Srce mi se slama kad ga vidim ovakvom. Ne mogu da zadržim suze.

- Znam da su u duši još uvek ti. Demencija je okrutna bolest, znam koliko to boli jer se ja brinem o članu svoje porodice koji je uništen ovom bolešću.

- Legendo! Jedan i jedini Burus Vilis - najbolji - bili su samo neki od komentara uz ovaj post.

 

Vilisu je u aprilu 2022. dijagnostikovana afazija, a 6 meseci kasnije ustanovljeno je da ima  frontotemporalnom demencijom (FTD).

- Nažalost, izazovi u komunikaciji su samo jedan od simptoma bolesti sa kojom se Brus suočava. Iako je ovo bolno, olakšanje je konačno imati jasnu dijagnozu kako bismo znali šta da radimo - rekla je nedavno Ema.

Za ovu bolest nema leka, a najčešći simptomi su:

  • promena ličnosti i ponašanja
  • poteškoće u govoru
  • problemi sa sećanjem

Kako je objasnila Ema, njen suprug nije ni svestan da je bolestan, a porodica se trudi da mu olakša koliko može i zajedno se bore dan po dan.

 

 

Bivša manekenka odlučila je da pretoči u knjigu svoje iskusvo sa negovanjem bolesnog supruga. Pisanje privodi kraju i nada se da će njeno iskustvo pomoći nekom drugom. Knjiga će se zvati "Otvoreno polje", a biće objavljena 2025. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)