Zanimljivosti

PRINC HARI PRAVIO PROBLEME, VENČANJE SA MEGAN JE BILO KATASTROFA: Reči zvaničnog kraljevskog fotografa odjekuju svetom

Edvars je rešio da progovori posle šest godina.

28.05.2024 16:15

PRINC HARI PRAVIO PROBLEME, VENČANJE SA MEGAN JE BILO KATASTROFA: Reči zvaničnog kraljevskog fotografa odjekuju svetom
shutterstock.com

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl nedavno su proslavili šest godina braka. Par se venčao 19. maja 2018. a dve godine kasnije napustili su sve kraljevske dužnosti i sa sinom Arčijem se preselili u Kaliforniju. 

U Americi je rođena njihova ćerkica Lilibet koja nikad nije nogom kročila u Veliku Britaniju domovinu svog oca. 

Kako je ispričao zvanični kraljevski fotograf Artur Edvards, koji je slikao kraljevsku porodicu od 1977. godine, venčanje princa Harija i Megan Markl 2018. u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor bilo je - katastrofa.

Hari pravio probleme

Prema rečima Edvardsa najviše problema mu je pravio princ Hari.

- Dan je bio jadan. Sada vam mogu reći - to je bio najgori kraljevski angažman koji sam ikada imao i najgore kraljevsko venčanje koje sam radio. Razlog za to je bio princ Hari bio odlučan da drži novinare podalje same ceremonije venčanja što je više moguće - rekao je 83-godišnji Edvards za britanski The Sun, a prenosi New York post. 

Tanjug/AP

Artur Edvards je ocenio da je ovo bio najgori kraljevski događaj koji je ikad radio

On je otkrio i do sad nepoznate detalje sa venčanja vojvode i vojvotkinje od Saseksa i kako su ga posebno iznervirali. 

- Sve sam radio sa objektiv od 800 milimetara kako bi fotografisao goste koji dolaze. Bilo je jednostavno beznadežno. Posebno sam bio frustriran kad je prolazila kraljevska kočija sa mladencima da pozdravi ljude. Bila je ogromna gužva, nisam mogao da da dobijem najbolje mesto. Kad je kočija konačno prošla pored mene Hari i Megan su pogledali u suprotnom pravcu što je zamene kao fotografa bilo katastrofa - priznao je Edvards. 

Tanjug/AP

Na venčanju je cela britanska štampa tretirana loše

Na pitanje novinara da li su to Hari i Megan, možda to uradili namerno, on se gorko osmehnuo.

- Tako sam se osećao. I nisam bio u pitanju samo ja. Na venčanju je cela britanska štampa loše tretirana na mnogo načina - poručio je Edvards. 

Kako navodi New York post princ Hari i njegova supruga Megan Markel nisu želeli da komentarišu reču fotografa Artura Edvarsa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)