Zanimljivosti

ŠOKANTNO SVEDOČENJE O VEZI POKOJNE DAJANE I MEGAN MARKL! Progovorio bivši sekretar za štampu kraljice Elizabete II

Izvori iz Bakingemske palate tvrde da bi situacija između kraljevske porodice i odmetnutog princa Harija bila potpuno drugačija da je njegova pokojna majka, Ledi Di, još živa.

29.11.2022 15:01

ŠOKANTNO SVEDOČENJE O VEZI POKOJNE DAJANE I MEGAN MARKL! Progovorio bivši sekretar za štampu kraljice Elizabete II
Tanjug/AP

Princ Hari se nikad se ne bi venčao sa Megan Markl da je njegova pokojna majka, princeza Dajana, živa. To tvrdi bivši sekretar za štampu pokojne kraljice Elizabete II, Diki Arbiter.

On je podsetio da je venčanje princa Harija i Megan Markl 2018. bilo izuzetno stresno za kompletnu kraljevsku porodicu, ali i za osoblje u kraljevskoj palati. 

Dajana to ne bi dozvolila

Kako je otkrio Arbiter, Megan je stalno bila nezadovoljna, pa je osoblje zaposleno u palati imalo grdne probleme s njom. Nakon Megzita i odlaska Harija i Megan u SAD konačno su mogli da odahnu barem zaposleni u palati.

Da je princeza Dajana živa, danas ne bismo prolazili kroz sve ovo zbog Megan i Harija. Dajana je bila racionalna i veoma praktična osoba. Iskreno, sumnjam da bi se Hari ikad sreo, a kamoli venčao sa Megan da mu je majka živa. Ja verujem da ga je Dajanina smrt duboko potresla i promenila njegov život, ali verujem da bi danas imao drugačiji odnos prema svom ocu, kralju Čarlsu III, i bratu Vilijamu da nije ušao u vezu sa Megan - naglasio je Arbiter, a prenosi britanski Miror.

I sam princ Hari je više puta govorio o mentalnim problemima s kojima se suočavao jer je odrastao bez majke i nema sumnje da je Dajanina pogibija ostavila ozbiljne traume na njegov život.  

To nije isti čovek

Tina Braun, nekadašnja bliska prijateljica princeze Dajane i autor knjige "Papiri iz palate: Unutar kuće Vindzor", osvrnula se na intervju koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri. 

- Hari je morao da bude svestan koliko štete će taj intervju naneti njegovoj porodici. Jednostavno nije trebalo to da radi, posebno ukoliko se nadao da će ostati u koliko-toliko korektnim odnosima sa svojom porodicom u Britaniji. Ali, čak i to je vremenom moglo da se smiri da nije najavio pisanje memoara. Iskreno, prilično je licemerno što su se on i Megan žalili zbog nedostatka privatnosti u Britaniji i paparaca koji su ih pratili u stopu, a sad ne prestaju da daju intervjue. To je zaista neverovatno - rekla je ona.

Tina, koja je bila Dajanina bliska prijateljica, i koja Harija poznaje od malih nogu, smatra da se on potpuno promenio pod uticajem svoje žene.

- On je veoma emotivan i u očajničkoj potrazi za ljubavlju našao je Megan koja je to vešto iskoristila i potpuno ga promenila. To nije isti čovek i zaista je tužno koliko ona ima uticaja na njega. Sve mi se čini da su oni u nekom čudnom odnosu kozavisnosti i pitam se kako će se sve to završiti - dodala je Tina.

Tanjug/AP

Megan je ukrotila divljeg momka Harija, tvrdi Tina Braun

Divlji momak

Nije Tina jedina koja je primetila da je Hari od ljupkog i popularnog kraljevića postao potpuno drugi čovek nakon venčanja sa Megan. O tome je govorio i kraljevski biograf Valentajn Lou u svojoj knjizi "Dvorjani: Skrivena moć iza krune" koja je detaljno opisala živote Harija i Vilijama pre i nakon što su preuzeli kraljevske dužnosti. Lou je svoju knjigu zasnovao na svedočenju Džejmija Lutera Pikertona koji je godinama bio lični sekretar Harija i Vilijama.

- Kad je u pitanju Vilijam, njegov zadatak je bio da mu pomogne da svoj život usmeri na pravi put, dok je to sa Harijem išlo mnogo teže. Hari je bio ljubimac u porodici, pilot vojnih helikoptera, bio je angažovan u oblasti zdravlja dece i humanitarnim organizacijama. Važio je za divljeg momka, ali mu se sve praštalo jer je bio mlad. Verujem da bi se vremenom smirio, ali niko nije mogao da zamisli da će se on toliko promeniti. Divlji momak Hari je umro onog dana kad je upoznao Megan Markl - zaključio je Valentajn na osnovu svedočenja bivšeg ličnog sekretara princa Harija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)