Zanimljivosti

PROGOVORILA LJUBAVNICA PRINCA HARIJA! Ima 52 godine i otkriva: Voleo je lizalice, a evo kako me je prvi put poljubio!

Rijaliti zvezda Ketrin Omani ispričala je da je u vezi s mladim kraljevićem bila mesec dana, istakavši ironično da se kladi sa se neće naći u njegovim memoarima čije je objavljivanje zakazano za 10. januar.

28.11.2022 14:01

PROGOVORILA LJUBAVNICA PRINCA HARIJA! Ima 52 godine i otkriva: Voleo je lizalice, a evo kako me je prvi put poljubio!
Foto: Tanjug/AP, Instagram/catommanney

Rijaliti zvezda Ketrin Omani (52), poreklom Britanka, koja se proslavila u američkom rijaliti šou programu "Prave domaćice iz Vašingtona" (engl. The Real Housewives of DC) progovorila je o romansi s britanskim princem Harijem. On je u trenutku s tom atraktivnom damom imao 21 godinu, dok je ona imala 34 i bila je razvedena majka dvoje dece kad su se upoznali.

 
 
 
 

Kao da smo sami

Kako piše britanski San, Ketrin se oglasila nakon najave o izlasku knjige o Harijevom životu s nazivom "Spare", ali je ironično naglasila da ne veruje da će se detalji o njihovoj vezi naći u njegovim memoarima, najavljenim za 10. januar.

Ketrin je upoznala princa u baru u Čelsiju 2006. godine u vreme dok je bila razdvojena od bivšeg supruga Stivena, dok je Hari u to vreme bio u dugogodišnjoj vezi sa Čelsi Dejvi.

- Imali smo zajedničke prijatelje u poslovima s nekretninama. Nosio je šešir u australijskom stilu, prišao je i predstavio se, a ja sam ga začuđeno upitala šta mu je to na glavi. To ga je nasmejalo. Mislim da nije navikao na ljude koji mu kažu sve šta misle. Počeli smo da razgovaramo i osećali smo se kao da nema nikog više u prostoriji - prisetila se Ketrin prvog susreta sa princem.

Ona je ispričala da su nakon toga krenuli u noćni bar i da joj je Hari pokazao na jedan od tri parkirana rendžrovera i rekao joj: "Uskači sa mnom". Otišli su u noćni klub u južnom Kensingtonu dok su tri njegova telohranitelja "lebdela" oko njih.

- Ušli smo u VIP prostor kluba i nekoliko trenutaka kasnije došao je menadžer kluba da nas pozdravi. Upitala sam Harija koja mu je omiljena pesma, a njegov odgovor me je nasmejao i rekla sam mu da je jako razmažen, što mu je izmamilo osmeh na licu. Počela sam da ćaskam sa nekim iz njegovog društva, a on je prišao, izvadio krpu iz posude za šampanjac i stavio mi je na glavu. Rekla sam mu da prestane da bude tako posesivan i detinjast, da nema potrebe da se tako ponaša - ispričala je ona.

560.652,78.425 C562.623,77.658 564.297,76.634 565.965,74.965 C567.633,73.296 568.659,71.625 569.425,69.651 C570.167,67.743 570.674,65.562 570.82,62.369 C570.966,59.17 571,58.147 571,50 C571,41.851 570.966,40.831 570.82,37.631">
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Catherine Ommanney (@catommanney)

Strastveni poljubac

Posle izvesnog vremena Ketrin je priznala da je gladna, što je i rekla Hariju.

- Rekla sam mu da umiren od gladi i pitala sam ga da li pravi dobar sendvič sa slaninom. Rekao je: "Pravim odličan sedvič sa slaninom", pa smo se vratili kod njegovog prijatelja u Čelzi. Pričali smo sasvim otvoreno o njegovom životu, pričao mi je koliko je blizak sa bakom kraljicom Elizabetom, plesali smo... A onda smo otišli na sprat u kupatilo i počeli da se zezamo. Pevali smo držeći četkice za zube kao mikrofone, ušli smo u kadu obučeni i jedan od mojih prijatelja nas je slikao telefonom - ispričala je Ketrin.

Evocirajući uspomene ona se prisetila i njihovog poljupca.

- Otišli smo u kuhinju da mi napravi sendvič sa slaninom i moram reći da je to bio prilično dobar sendvič. Zezali smo se i kikotali u kuhinji a onda sam mu rekla da moram kući. Tad me je uhvatio oko struka i prislonio uz zid i poljubio. Bio je to najstrastveniji poljubac koji sam ikad u životu iskusila. Ostala sam bez teksta - iskrena je bila Ketrin.

Na njegovo insistiranje vratila se kući kod svoje dve ćerkice, a narednih dana nastavila je da se dopisuje sa Harijem.

- Videli smo se sedam dana kasnije u jednom baru u Kensingtonu gde smo se opet ljubili kao tinejdžeri. Voleo je lizalice zbog čega sam mu nadenula nadimak beba. Videli smo se još nekoliko puta, uvek u privatnim barovima daleko od očiju javnosti. Uvek mi je govorio da sam lepa, što mi je, moram priznati, prijalo. I tada i sad sam svesna da je to jedino što sam mogla da dobijem od njega - rekla je Ketrin.

 
 
 
 

Nadam se da je srećan

Nakon što se saznalo za njihovu romansu, princ Hari je promenio broj telefona i nisu su ni čuli ni videli do 2009. kad su slučajno sreli na jednoj polo-utakmici.

- Kad me je ugledao, Hari se progurao pored svojih telohranitelja samo da dođe do mene da me zagrli i poljubi. Kad se setim svega žao mi je što nismo ostali barem prijatelji. Sjajno smo se slagali, oboje imamo sličan smisao za humor i mislim da smo se veoma dopali jedno drugom, iako je bio suviše mlad za mene. Da nije bio princ i da je bio 10 godina stariji nego što jeste, sigurna sam da bio bio savršen muškarac za mene. Ali ja verujem da ćemo se nas dvoje ponovo sresti, svet je zaista malo mesto - dodala je ona. 

Ketrin se u međuvremenu udala po drugi put i razvela, dok je princ Hari u braku sa Megan Markl od 2018. Par ima sina Arčija i ćerku Lilibet. 

- Nadam se da će Megan paziti na njega i želim mu samo sreću. On je neverovatno hrabro, harizmatično, neverovatno zabavno, inteligentno i ljupko ljudsko biće. Nadam se da je srećan i da je konačno našao slobodu jer je to nešto za čim je očajnički žudeo još tada - zaključila je Ketrin. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)