Zanimljivosti

SKANDALOZAN SNIMAK, MEGAN VUKLA HARIJA OD NEPOZNATE ŽENE! Mreže se usijale: Kakav kontrol-frik (VIDEO)

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama još jednom je, tvrde mnogi, pokazao kako vojvotkinja od Saseksa kontroliše svog supruga.

31.10.2022 12:27

SKANDALOZAN SNIMAK, MEGAN VUKLA HARIJA OD NEPOZNATE ŽENE! Mreže se usijale: Kakav kontrol-frik (VIDEO)
Tanjug/AP

Otkako su britanski princ Hari i njegova supruga, Amerikanka Megan Markl, napustili Dvor i preselili se u Sjedinjene Države, mnogi ostrvski mediji ne propuštaju priliku da, pa makar i na suptilan način, preneseu kako se vojvotkinja od Saseksa "osilila" i preuzela muževljev život u svoje ruke. Pojedini idu toliko daleko da tvrde kako ona na svim mogućim pojavljivanjima sa princem pokušava da bude dominantna i da sebe stavlja u prvi plan ispred kraljevića.

Kako se navodi, nekadašnja glumica ne samo što deluje poput "kontrol-frika", već ponekad odaje utisak da ne poštuje svog supruga i da pored sebe ima dete koje treba prevaspitavati i učiti ga kako da se ponaša. Istovremeno, takvo njeno ponašanje često je poređeno s nastupima Kejt Midlton, koja je uvek hvaljena zbog svoje odmerenosti kada se negde pojavljuje sa suprugom.  

Još jedan snimak koji prikazuje vojvotkinju od Saseksa u ulozi kontrolora situacije postao je viralan na društvenim mrežama, a korisnici ne propuštaju priliku da joj zamere narcističku crtu i potrebu da bude "glavna", umanjujući, pritom, Harijevu važnost. Naime, dok se vojvoda od Saseksa tokom jednog javnog pojavljivanja sa Megan pozdravljao s nepoznatom damom na ulici, budući da je ona želela da mu nešto kaže i formalno ga zagrli, vojvotkinja je muža ščepala za nadlakticu i povukla ga ka sebi. 

Budući da on nije odmah odreagovao, ona je nastavila da ga cima i povlači ka sebi. 

Njen potez je na mrežama izazvao salve reakcija, i dok su se mnogi šalili komentarima poput: "Skloni se od mog čoveka" i slično, bilo je i reakcija zražavanja.

- Ona želi potpunu kontrolu nad Harijem.- 

- O Bože! Ne ostavlja ga na miru! Tu sam, tu sam... -

- I ja bih uradila isto da ga imam -

- Ona je opsednuta njime - ređali su se komentari.

Iako su mnogi osudili Megan da prevše zaštitnički i posesivno čuva muža, bilo je i onih koji su u tome pronašli i drugo objašnjenje. Budući da je žena koja se pozdravljala s britanskim princem na sebi nosila hidžab, te da islamska vera ne praktikuje da se ona na bilo koji način približava muškarcu, pogotovo nepoznatom, bilo je i zaključaka da je Megan želela da upozori supruga da drži odstojanje. Po toj teoriji je nepoznata muslimanka iskazala ljubaznost i pristojnost jer je on član kraljevske porodice.

Međutim, čak i da je to tačno, mnogi su rekli da to nije prvi put da Megan pravi slične scene, te da joj je postala praksa  da zaobilazi protokol u društvu svog supruga.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)