Zanimljivosti

RAZVODE SE DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK? Glumac napustio zajednički dom, pevačica postavila ultimatum: Ili one ili ja!

Ljubav pevačice i glumca ponovo u krizi zbog užasnih stvari koje on radi, piše španska Marka.

25.10.2022 21:01

RAZVODE SE DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK? Glumac napustio zajednički dom, pevačica postavila ultimatum: Ili one ili ja!
FOTO: Tanjug/AP

Nakon što su pevačica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek obnovili ljubav sve je išlo kao na filmu. Delovali su zaljubljeno kao prvog dana. Nije mnogo prošlo, a već su organizovali čak dva venčanja i delovali su srećno kao nikada pre. Međutim, izgleda da u raju, ipak, ima problema.

Samo nekoliko nedelja nakon gala svadbe popularnog para, počele su spekulacije o problemima koje imaju. Nedavno su čak i prestali da žive pod istim krovom, piše španska Marka.

Tanjug/AP

Ben i Dženifer obnovili ljubav posle 20 godina i čitav svet pratio je poslednjih meseci detalje njihove romanse  

Kako piše pomenuti portal, pevačica je činila sve kako bi udovoljila svom suprugu i nalazila bezbroj načina da mu zaokupi pažnju. Budući je veoma aktivna, smetala joj je Benova pasivnost. Naime, Dženifer često vežba, vodi zdrav život, dok je Aflek sasvim drugi tip. 

- Uzrok problema je to što je Ben veoma lenj i neuredan. Ostavlja prljave stvari svuda po kući, ne pomera se sa kauča i ne prestaje da puši. Dženifer je to poslednje najviše izluđivalo. Iako se trudila da ne pravi preveliku dramu, izgleda da više nije mogla da izdrži takvo ponašanje svog supruga - ispričao je za Marku neimenovani izvor blizak paru. 

Prntscrn/YouTube

Veridba i Dženiferino prstenje o kom se pričalo

Takve situacije izazivale su česte svađe u poslednje vreme i pojačanu nervozu kod oboje, te je Ben rešio da napusti zajednički dom. Sada je pevačica navodno spremna da pređe preko problema kako bi spasla brak, međutim, glumac mora da ispuni određene uslove: da pušenje cigareta svede na minimum, da se posveti kućnim obavezama i da ne ostavlja nered za sobom na sve strane.

S druge strane, Ben je navodno izrazio želju da se potrudi kako bi udovoljio Dženifer i vratio se u porodični dom.

Tanjug/AP

Ben je Dženifer zamenio drugom Dženifer i tako ukrug

Supružnici se nisu oglašavali povodom napisa španskog portala, pa se i dalje spekuliše o tome da li će do pomirenja doći ili će ponovo svako krenuti svojim putem.

Podsetimo, par je prošle godine obnovio vezu koju je raskinuo pre skoro dve decenije. Lopez i Aflek, koje mediji popularno zovu "Bennifer", bili su par iz sveta šou-biznisa o kom se ranih dvehiljaditih najviše pisalo. Naprasno su otkazali venčanje 2003. i nekoliko meseci kasnije i raskinuli. U međuvremenu svako je pronašao nove partnere. Ben je bio u braku s glumicom Dženifer Garner, do je Lopezova svoju sreću pokušavala da pronađe na nekoliko različitih "adresa". Poslednji partner bio joj je bivši sportista Aleks Rodrigez, sa kojim se čak i verila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)